Ξεκίνησε το 57ο Ράλλυ Αιγαίου! Είναι αφιερωμένο στο Επετειακό Έτος «Θερμοπύλες – Σαλαμίνα 2020»

Πανηγυρική έναρξη σήμερα για το 57ο Ράλλυ Αιγαίου, έναν σπουδαίο ιστιοπλοϊκό αγώνα που παρά την περιπέτεια της πανδημίας τα σκάφη θα γυρίσουν αρκετά όμορφα ελληνικά νησιά.

Φέτος, η διοργάνωση είναι αφιερωμένη στο επετειακό έτος «Θερμοπύλες -Σαλαμίνα 2020» που τελεί υπό την αιγίδα της προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη ως Πρόεδρος της Τιμητικής Κοσμητείας του Επετειακού Έτους έχει αναλάβει μαζί με τα Υπουργεία Εσωτερικών και Πολιτισμού τη διοργάνωση δράσεων για την ανάδειξη της ιστορίας μας.

57o Ράλλυ Αιγαίου
Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος, Πρόεδρος ΠΟΙΑΘ Ιωάννης Μαραγκουδάκης, υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, Πλοίαρχος Αναστάσιος Μιχελής, εκπρόσωπος ΓΕΝ

 

«Οι συμμετοχές στον φετινό ιστορικό αγώνα που θα κάνει τον τερματισμό του στις 20 Ιουλίου στον Ναό Του Ποσειδώνα στο Σούνιο  θα είναι μόνο ελληνικές λόγω της πανδημίας και για τον ίδιο λόγο τα σκάφη δε θα κάνουν στάση στα νησιά» αναφέρει ο κ. Μάντης.

↓ Σχολιάστε εδώ μέσω του λογαριασμού σας στο facebook ↓
  Κακή Θάλασσα: Καταγγέλλουν πως αποχετεύονται κατ΄ευφημισμό όμβρια ύδατα με κρυφό αγωγό στην άμμο, 4 μέτρα από την θάλασσα