Τουρνουά beach volley με 3 κατηγορίες στο Anima Club στην Ανάβυσσο

Πρόσφατα Άρθρα

Το τουρνουά beach volley «Volleynews Sand Cup» θα διεξαχθεί στις όμορφες εγκαταστάσεις στο Anima Club στην Ανάβυσσο, το διήμερο 25-26 Ιουλίου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΠΕ, διοργάνωση με 3 κατηγορίες, Ανδρών – Γυναικών και Μεικτό και συνολικά έπαθλα €1.500 ανακοίνωσαν από κοινού Volleynews και Anima Club για το διήμερο 25-26 Ιουλίου, στο όμορφο αθλητικό κέντρο της Αναβύσσου. Η διοργάνωση που θα φέρει τον τίτλο VOLLEYNEWS SAND CUP 2020, εντάσσεται στις Ειδικές Διοργανώσεις 2020 και στην κατηγορία 2.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα, η αφίσα και οι χορηγοί του τουρνουά, καθώς και οι λοιπές οργανωτικές συνθήκες που θα περιλαμβάνουν και την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Πληροφορίες για την διοργάνωση θα βρείτε στο επίσημο site της ΕΟΠΕ, ενώ εκτενή αναφορά και πληροφορίες θα βρουν οι ενδιαφερόμενοι τόσο στο volleynews.gr όσο και στην σελίδα του anima club.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να ενημερωθούν για τα ειδικά υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται για το άθλημα στο www.gga.gov.gr (όπως θα ισχύουν για τις ημέρες διεξαγωγής του κάθε τουρνουά).

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα