Τουρνουά beach volley με 3 κατηγορίες στο Anima Club στην Ανάβυσσο

Το τουρνουά beach volley «Volleynews Sand Cup» θα διεξαχθεί στις όμορφες εγκαταστάσεις στο Anima Club στην Ανάβυσσο, το διήμερο 25-26 Ιουλίου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΠΕ, διοργάνωση με 3 κατηγορίες, Ανδρών – Γυναικών και Μεικτό και συνολικά έπαθλα €1.500 ανακοίνωσαν από κοινού Volleynews και Anima Club για το διήμερο 25-26 Ιουλίου, στο όμορφο αθλητικό κέντρο της Αναβύσσου. Η διοργάνωση που θα φέρει τον τίτλο VOLLEYNEWS SAND CUP 2020, εντάσσεται στις Ειδικές Διοργανώσεις 2020 και στην κατηγορία 2.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα, η αφίσα και οι χορηγοί του τουρνουά, καθώς και οι λοιπές οργανωτικές συνθήκες που θα περιλαμβάνουν και την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Πληροφορίες για την διοργάνωση θα βρείτε στο επίσημο site της ΕΟΠΕ, ενώ εκτενή αναφορά και πληροφορίες θα βρουν οι ενδιαφερόμενοι τόσο στο volleynews.gr όσο και στην σελίδα του anima club.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να ενημερωθούν για τα ειδικά υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται για το άθλημα στο www.gga.gov.gr (όπως θα ισχύουν για τις ημέρες διεξαγωγής του κάθε τουρνουά).

↓ Σχολιάστε εδώ μέσω του λογαριασμού σας στο facebook ↓
  Γιατί τα ορυκτά καύσιμα δεν είναι πιο φθηνά από την αιολική ενέργεια