Σκληρή απάντηση της Κερατέας στην ΕΟΠΕ για τις wild card!

Πρόσφατα Άρθρα

Την Δευτέρα 20/7 η ανακοίνωσε την χορήγηση των Καρτών Ελεύθερης συμμετοχής, με τον ΓΣ Κερατέας να δημοσιεύει μια σκληρή ανακοίνωση για τον τρόπο που επιλέχθηκαν οι ομάδες.

Όπως γνωστοποιεί στην παρακάτω ανακοίνωση η ομάδα από τα Μεσόγεια, δεν ειδοποιήθηκε ποτέ από την για την πορεία της αίτησης που είχε κάνει για τη χορήγηση της Wild Card, ενώ δεν ενημερώθηκε ούτε για τους λόγους της άρνησης.

Αντίθετα ενημερώθηκαν μέσω του Δελτίου για το ποιες ομάδες πήραν το «χρυσό εισιτήριο»!

iPiccy collage

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γ. Σ. Κερατέας αναφέρει:

«Ο Γ. Σ. Κερατέας, σεβόμενος τα θεσμικά όργανα της Ε. Ο. ΠΕ. υπέβαλε αίτημα για χορήγηση WILD CARD, που αφορούσε την συμμετοχή στην Α2 Εθνική κατηγορία ανδρών.

Ο Γ. Σ. Κερατέας, πληρούσε όλες τις ανακοινωθείσες προϋποθέσεις, τις οποίες αναλυτικά περιέγραψε στην αίτηση.

Τα τελευταία χρόνια είναι δευτεραθλητής στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής, και φέτος η υγειονομική κρίση, στέρησε την διεκδίκηση της ανόδου στα play off.

Με ιδιαίτερη έκπληξη και χωρίς καμία ενημέρωση από την Ε. Ο. ΠΕ. πληροφορηθήκαμε με δελτίο τύπου, τις επιλεγείσες ομάδες. Ουδείς μας ενημέρωσε για τους λόγους απόρριψης της αιτήσεως.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους χορηγούς, φιλάθλους και τα μέλη μας, επιφυλασσόμαστε για χρήση οποιαδήποτε ένδικου μέσου.

Αδυνατούμε να αντιληφθούμε την απουσία ομάδων της ΕΣΠΑΑΑ, από τις επιλογές.

Ήδη το νομικό του συλλόγου, έχει επιληφθεί της κατάστασης».

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ