Παραίτηση Αλεξάνδρας Κολιού από τη θέση της Προέδρου του Γυμναστικού Συλλόγου Κερατέας

Από σεβασμό απέναντι στους γονείς, που μας εμπιστεύτηκαν τα τους για την άθλησή τους, οφείλω να εξηγήσω ότι η παραίτησή μου από τη θέση της Προέδρου του Γυμναστικού Συλλόγου Κερατέας, δεν έγινε με τη θέλησή μου, για να αποφύγω εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, αλλά οδηγήθηκα έπειτα από πρόταση μομφής, η οποία δεν ήταν καν σύννομη, και πλειοψήφισε στη συνεδρίαση του Δ. Σ.

Τη βάση της διαφωνίας αποτέλεσε η διαπίστωση, στα πλαίσια εξορθολογισμού της οικονομικής κατάστασης του συλλόγου, ότι η ανδρική ομάδα βολευ, η οποία αποτελείται εξ ολοκλήρου από έμμισθους παίκτες, δημιουργεί ζημία χιλιάδων ευρώ μηνιαία στο σύλλογο.

Η λογική, να στηρίζεται η επιβίωση του συλλόγου στη συγκέντρωση χορηγιών, χωρίς να γίνεται αρχικά μια υγιής και συνετή διαχείριση των οικονομικών του, προκειμένου να προβάλλεται μια ματαιόδοξα πλασματική εικόνα του συλλόγου και να παραγκωνίζονται αθλήματα που υπερκαλύπτουν το κόστος λειτουργίας τους και προσφέρουν διακρίσεις στον σύλλογο από τα της πόλης, με βρήκε αντίθετη.

Η πρότασή μου να γίνει ανοικτή συνεδρίαση Δ. Σ., με την παρουσία όλων των προπονητών των τμημάτων μας, οδήγησε στην απομάκρυνσή μου.

Εύχομαι ολόψυχα, η νέα διοίκηση να καταφέρει να πετύχει την εισροή χρημάτων που προσδοκά, ώστε τα της Κερατέας να συνεχίσουν να έχουν το υψηλό επίπεδο προπονήσεων που προσφέρει ο Γ. Σ. Κερατέας, κάτι που είναι το ζητούμενο όλων.
Ευχαριστώ όλους για τη μέχρι τώρα άψογη συνεργασία.

 

Αλεξάνδρα Κολιού