Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λαυρίου στηρίζει την προσπάθεια του Αλέξανδρου Γεωργίου στο << FOR KATERINA>>

Πρόσφατα Άρθρα

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λαυρίου στηρίζει την προσπάθεια του Αλέξανδρου Γεωργίου στο << FOR KATERINA>> όπως το αποκαλεί  θέλοντας  να τιμήσει την αγαπημένη του Κατερίνα οπού έφυγε από την ζωή στα 40 της χρόνια και όσους νικήθηκαν από την επάρατη νόσο ή παλεύουν αυτή την στιγμή και να περάσει τρία μηνύματα , πρώτον δε ξεχνάμε αυτούς που έφυγαν από την ζωή, δεύτερον ότι όσοι παλεύουν με την νόσο δεν είναι μόνοι και τρίτον  η πρόληψη είναι αναγκαία και απαραίτητη.          

    

    Ο Αλέξανδρος τρέχει 573 χιλιόμετρα σε οχτώ μέρες , είναι η διαδρομή από την Νεάπολη Θεσσαλικής , όπου γεννήθηκε η Κατερίνα μέχρι την Κερατέα όπου ζούσαν μαζί με τον γιο τους όπως έχει αναφέρει και  ο ίδιος σε συνέντευξη του .

 Η απόστασή που κάνει είναι χωρισμένη σε οχτώ τομείς ,Νεάπολη –Κορινός , Κορινός -Τέμπη, Τέμπη-Βελεστίνο, Βελεστίνο – Ράχες , Ράχες –Καμένα Βούρλα , Καμένα Βούρλα – Ακραίφνιο , Ακραίφνιο –Μαλακάσα , Μαλακάσα – Κερατέα όπου θα γίνει και τερματισμός στις  4 Ιουλίου .           

 

    Αξίζει να αναφέρουμε πως η ομάδα του Αλέξανδρου << FOR KATERINA >> αποτελείτε από 4 ακόμη άτομα όπου έχουν χάσει και εκείνοι έναν δικό τους άτομο από καρκίνο. 

  

   Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λαυρίου προσκαλεί Όλα του τα μέλη να παρευρεθούν στην υποδοχή του Αλέξανδρου στην Κερατέα το μεσημέρι το Σαββάτου δημιουργώντας ανθρώπινη αλυσίδα και ενισχύοντας το μήνυμα της καταπολέμησης του καρκίνου 

 

         Συγχαρητήρια σε όλους και σας περιμένουμε με ανυπομονησία !!!    

 

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΛΑΥΡΙΟΥ

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα