Κερατέα – Γλυκά Νερά 1-0

Φωτο. Ο πολύ καλός σήμερα Μαγγανάς, σε μία ακόμη καλή προσπάθεια που δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ

Η τυπικά γηπεδούχος Κερατέα (ο αγώνας έγινε στα Καλύβια),  επέβαλε από νωρίς το ρυθμό της και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, έναντι μιας των φιλοξενούμενων, αλλά είτε η αναποτελεσματικότητα των επιθετικών της, είτε η ικανότητα του Βιταλιώτη κράτησαν το σκορ στο μηδέν.

Στην επανάληψη και μετά το πρώτο τέταρτο όπου τα Γλυκά Νερά προσπάθησαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι, οι γηπεδούχοι πίεσαν για ένα γκολ αλλά το γκολ δεν ερχόταν.

Στο 65΄πέρασε στο παιχνίδι ο αειθαλής Κοντογιάννης για να δώσει ηρεμία στην ομάδα του και να οργανωθεί καλύτερα επιθετικά. Στο 85΄αποβλήθηκε ο Μαστορόπουλος από τα Γ.Ν. με δεύτερη κίτρινη κάρτα και το παιχνίδι πήγε στην παράταση.

Τα σχέδια των φιλοξενούμενων για να πάνε το παιχνίδι στα πέναλτι, τα χάλασε στο 109΄ο Μαγγανάς και έδωσε τη λύση στο γρίφο σκοράρισμα που τυραννούσε τον Δημητρόπουλο από την αρχή του αγώνα.

Η συνέχεια ήταν η αναμενόμενη. Η Κερατέα πήρε την πρόκριση με πολλές αλλαγές και χωρίς να ρισκάρει.

Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος, Μαραγκού, Βουδούρης

ΑΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Σκαλαίος, Δαροαμάνης, Κατσίκης, Ντεμόλλα(86΄Μαγγανάς), Μαντζιώκας, Βαγγέλη(111 Λιούμης), Μαγγανάς(118΄Γκίνης), Λάπας, Κερνέζο, Κασπίρης(67΄Κοντογιάννης), Μπρότσι.

ΑΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ: Βιταλιώτης, Χριστοδούλου, Μαστορόπουλος, Μάνδαλος(97΄Σιδέρης), Σταματέας(45+1΄Μπεαμπά), Κατσίμπρας, Δρούγκας(71΄Κουτσομπίνας Π.), Βιταλιώτης(97′ Σιδέρης Κ-Φ), Shtishi, Βλάχος(103΄Κουτσομπίνας Ε.), Παπαδόπουλος(55΄Αθανασίου)

↓ Σχολιάστε εδώ μέσω του λογαριασμού σας στο facebook ↓
  Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία της ΕΡΤ στο Σούνιο