ΛαύριοΤις έντονες κοινωνικές ευαισθησίες τους αποδεικνύουν για ακόμα μία φορά στο Λαύριο, συνάπτοντας συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ.

Τρίποντο… ζωής και ευαισθητοποίησης ετοιμάζονται να βάλουν οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη,στη συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Basket League, στηρίζοντας τον Οργανισμό Κατά Των Ναρκωτικών με διάφορες που θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Η ανακοίνωση: «Εθισμένοι στη ΖΩΗ»: η ΚΑΕ «-MEGABOLT» συνοδοιπόρος των δράσεων του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (Ο.ΚΑ.ΝΑ.)! Η ΚΑΕ «-MEGABOLT» έχει τη χαρά και τιμή να ανακοινώσει τη συνεργασία με τον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών (Ο.ΚΑ.ΝΑ.) ο οποίος βοηθάει συνανθρώπους μας -οι οποίοι «έπαιζαν μπάσκετ» στο παρκέ της ζωής με αντιπάλους τις εξαρτήσεις- ώστε να βγουν ΝΙΚΗΤΕΣ!

«Τρίποντο ζωής & ευαισθητοποίησης» θα βάλουν -για άλλη μία φορά- η Διοίκηση και οι αθλητές της ΚΑΕ «-MEGABOLT» δείχνοντας το κοινωνικό τους πρόσωπο στηρίζοντας τον Ο.ΚΑ.ΝΑ. ο οποίος προσφέρει σημαντικότατο κοινωνικό έργο με υπηρεσίες και προγράμματα πρόληψης, θεραπείας & επανένταξης των εξαρτημένων ατόμων από ναρκωτικές ουσίες.

Γιατί η απεξάρτηση και η επανένταξη χρειάζονται τη στήριξη ΟΛΩΝ μας… Γιατί η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ είναι υπόθεση ΟΛΩΝ μας… Θα ανακοινωθεί σύντομα το «πακέτο» των κοινών μας δράσεων #SayNoToDrugs #drugskilldreams #antidrug #TakeAction».