Στα Ιωάννινα το Λαύριο

Εκτός Αττικής θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Λαυρίου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και των αυξημένων υποχρεώσεών του στην Basket League και το FIBA Europe Cup.

Το συγκρότημα του Χρήστου Σερέλη θα μεταβεί στις 16 Αυγούστου στα Ιωάννινα, όπου θα βάλει τις «βάσεις» για την καινούρια σεζόν. Με ανακοίνωσή τους, οι διοικούντες τους «κυανοκίτρινους» ευχαριστούν το «Epirus Palace Hotel-Congress & Spa» το οποίο θα τους φιλοξενήσει στην ηπειρωτική πόλη.

Η ανακοίνωση: «Η αρχή μίας Ιστορικής χρονιάς! Μία νέα, ιστορική και συναρπαστική χρονιά ξεκινάει με ακόμα μεγαλύτερες φιλοδοξίες! Η ομάδα μας για τέταρτη σερί σεζόν θα βρίσκεται στα «σαλόνια» της Basket league, αλλά και για πρώτη φορά στον «αστερισμό» μίας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, έχοντας την ευκαιρία να ζήσει ένα μεγάλο όνειρο! Η Διοίκηση της ομάδας και ο coach Σερέλης έκαναν και πάλι το καλύτερο δυνατό, με έναν και μοναδικό στόχο… να κάνουν όλους τους φιλάθλους μας περήφανους για ακόμα μία φορά και να συνεχίσει αυτή η ομάδα να γράφει «χρυσές» σελίδες στην ιστορία της!

Στις 16 Αυγούστου η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει για τα Γιάννενα, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και θα μπουν οι βάσεις της νέας σεζόν! Τέλος, η Διοίκηση της ΚΑΕ Λαύριο θα ήθελε να ευχαριστήσει το Epirus Palace Hotel-Congress & Spa, βραβευμένο για την άριστη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του, που θα φιλοξενήσει την ομάδα μας σε όλο το διάστημα διαμονής της στην πρωτεύουσα της Ηπείρου. Ευχόμαστε καλή αρχή και υγεία σε όλους, με τα καλύτερα να είναι μπροστά…».