Ράλλυ Ανοίξεως την Πρωταπριλιά

Πρόσφατα Άρθρα

H Λέσχη κλασσικών αυτοκινήτων Classic Microcars Club ανακοινώνει τη διενέργεια του ΡΑΛΛΥ ΑΝΟΙΞΕΩΣ «ΒΑΣΩ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΟΥ» (Regularity) την Κυριακή 01/04/2018.

Το σημείο συγκέντρωσης έχει οριστεί στο Δημαρχείο Κορωπίου στην Πλατεία Ελευθερίας στις 11:00 και οι συμμετέχοντες καλούνται να καλύψουν μια διαδρομή 90 χλμ. προς Μαρκόπουλο, Βραυρώνα, , Αυλάκι, Κουβαρά, Κερατέα, Άγιος Κωνσταντίνο, Λαύριο με τερματισμό στην Ανάβυσσο.

Ο διοικητικός έλεγχος και η διανομή υλικού θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της λέσχης το Σάββατο 31/03 (θα ανακοινωθεί η ώρα).

Ο έλεγχος εξακρίβωσης αυτοκινήτων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 01/04, 10:00-10:30 στον χώρο της εκκίνησης. Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει γεύμα στην ταβέρνα «ΜΥΘΟΣ» στην Ανάβυσσο, προαιρετικά, για όσους το επιθυμούν.

Το δικαίωμα συμμετοχής για την εκδήλωση ορίζεται στα 60 ευρώ / πλήρωμα και περιλαμβάνει:
• οργανωτικά έξοδα
• την ασφάλιση της εκδήλωσης

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 29 Μαρτίου, στο e-mail: [email protected] ή στους αριθ. τηλ. 210 3462709, 6944 758659.

Για περισσότερος πληροφορίες στον αριθμό τηλεφώνου 6944 758659, Παπαδόπουλος Παναγιώτης.

Διαβάστε επίσης:

μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε επίσης: