Ο Ολυμπιακός Λαυρίου για το θάνατο του Νίκου Ψαρράκη

Πρόσφατα Άρθρα

DSdZNruX0AMsdj9Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο  του παλιού αθλητή ποδοσφαιριστή και αθλητικού παράγοντα Νίκου Ψαρράκη. Ο αγαπητός σε όλη την αθλητική οικογένεια της πόλης του Λαυρίου Νίκος Ψαρράκης είχε εκπροσωπήσει επαξίως το ποδοσφαιρικό Λαύριο εκτός από τα γήπεδα της τότε αντίστοιχης Α κατηγορίας  με τη Δάφνη Αθηνών και σε διεθνείς ποδοσφαιρικές συναντήσεις, όπως εκείνης όπου είχε επιτύχει τέρμα μέσα στην Τουρκία.

Δίδαξε το ποδόσφαιρο και το ποδοσφαιρικό ήθος σε πολλές γενιές νεαρών αθλητών στο Λαύριο, ιδιαιτέρως στην ποδοσφαιρομάνα γειτονιά της Νεάπολης.

Είμαστε ιδιαιτέρως τυχεροί όσοι ακούσαμε τις ποδοσφαιρικές και γενικότερες αθλητικές συμβουλές για το ευ αγωνίζεσθε  του εκλιπόντος.

Η διοίκηση και οι αθλητές του Ολυμπιακού Λαυρίου εκφράζουν τα θερμά στη οικογένεια του αείμνηστου Νίκου Ψαρράκη, τονίζοντας ότι θα συνεχίσουν να δίνουν τον καλό αγώνα που εκφράζει ο δαφνοστεφανωμένος έφηβος ολυμπιονίκης όπως για χρόνια οραματιζόταν και δίδασκε και ο ίδιος στις νεότερες γενιές.    

 

                           Ο Πρόεδρος του Δ.Σ        Ο Γενικός Γραμματέας

 

                     Απόστολος Παμφίλης                                                                     Ανδρέας Μέντης

 

                                                                                              

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ                                           

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Έτος Ιδρύσεως 1926   

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ