Ο Κοντός προπονητής στη νέα ομάδα της Κερατέας-Ακολουθεί τη νέα ομάδα το 80% του ρόστερ του Κεραυνού

Η νέα ομάδα της Κερατέας είναι πλέον προ των πυλών και ήδη η διοικούσα επιτροπή τρέχει τον προγραμματισμό της, προκειμένου να κλείσει το ρόστερ εν όψει του νέου πρωταθλήματος, αλλά και τα υπόλοιπα γραφειοκρατικά θέματα.

Προπονητής στη νέα ομάδα θα είναι ο Σπύρος Κοντός, ο οποίος είναι άριστος γνώστης των αποδυτηρίων της ομάδας, μιας και το ρόστερ θα αποτελούν σε μεγάλο βαθμό οι παίκτες που ήταν στον Κεραυνό.

Η νέα ομάδα θα απαρτίζεται από τους γηγενείς παίκτες που ήταν στον Κεραυνό και ήρθαν σε συμφωνία με τους ανθρώπους που τρέχουν τη νέα ομάδα.

Ανάμεσά τους οι Κατσίκης, Μεγαγιάννης, Μαγγανάς, Σταμάτης, Στεργίου, Μαρμαράς.

Παράλληλα, προωθήθηκαν εννέα ποδοσφαιριστές από τα τμήματα υποδομής της νέας ομάδας, που ουσιαστικά αποτελούν συνέχεια του Κεραυνού, ενώ γυμναστής θα είναι ο Ερρίκος Μπάρδης. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό και το όνομα του γυμναστή τερματοφυλάκων.

ΣΟΦΗΣ, ΑΣΛΛΑΝΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟΚΤΗΜΑΤΑ

Οι άνθρωποι που τρέχουν τη νέα ομάδα έχουν ήδη πραγματοποιήσει και μεταγραφές, καθώς έχουν αποκτηθεί ο 18χρονος τερματοφύλακας Γιώργος Σόφης, που πέρυσι ήταν στη Μαρκό, καθώς και ο 27χρονος μεσοεπιθετικός Μάνθος Ασλλάνι που πέρυσι ήταν στον Πρωτέας Παλαιάς Φώκαιας, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και στον Κεραυνό.

Επίσης, στη νέα ομάδα θα αγωνίζεται και ο μέσος Γιώργος Παπαγιάννης που είχε ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Κεραυνού, ενώ έχει αγωνιστεί και σε Λαυρεωτική, Κουβαρά και Σαρωνικό Αναβύσσου.

  Η ηλεκτρονική διαβούλευση για την Οργάνωση της Κυκλοφορίας Κερατέας και την Ανάπλαση της Λ. Αθηνών Σουνίου συνεχίζεται

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν τουλάχιστον τρεις μεταγραφές ακόμη, η μία εκ των οποίων θα είναι βόμβα μεγατόνων όχι μόνο για την κατηγορία, αλλά για την Ανατολική Αττική γενικά.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΣΤΙΣ 26 Η ΕΝΑΡΞΗ

Την Τετάρτη που μας έρχεται θα γίνει στη νέα ομάδα η πρώτη συγκέντρωση που θα είναι καθαρά γνωριμίας. Η έναρξης της προετοιμασίας έχει προγραμματιστεί για τις 26 του μήνα στο γήπεδο της Κερατέας.

 

από το epsanastisentra

Σχόλια μέσω facebook