Ολοκληρώθηκε το 31ο φεστιβάλ Άννα Πολλάτου στην Κεφαλονιά με τη συμμετοχή γενικής γυμναστικής του Ο.Α Λαυρίου

Ολοκληρώθηκε το 31ο φεστιβάλ Άννα Πολλάτου στην με τη συμμετοχή γενικής γυμναστικής του Ο.Α Λαυρίου .

Τα 68 παρουσίασαν τα δυο προγράμματα τους «la casa de papel» και “Algeria “στα Φραγκάτα το Σάββατο κ την Κυριακή στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο του Αργοστολίου .

Η ομάδα του Λαυρίου βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της διοργάνωσης κύριο Σταύρο Μπασιαρδή, δίνοντας της το μοναδικό βραβείο του φεστιβάλ αυτό της πολυπληθέστερης ομάδας .

Στη συνέχεια ο κύριος Κωνσταντίνος Πανταζής , αντιπρόεδρος του Ο.Α. Λαυρίου ευχαρίστησε τη διοργανωτική και τον πρόεδρο της για την άριστη 3ημερη διεθνή αθλητική διοργάνωση .

Πέρα από την πολύ καλή αθλητική παρουσία του τμήματος του Ο.Α Λαυρίου που οφείλεται στη συνέργεια των τεσσάρων προπονητών (Ανδρεασάκη Φλώρα ,Ντασιώτη Ιωάννα ,Σπυριδή Γιώργο ,Χριστοφίδη Μάριο ) τα είχαν πολιτιστικές και άλλες δραστηριότητες .Μερικές από αυτές ήταν η στο σπηλαίο της Μελισάνης ,στο μοναστήρι του Αγίου Γεράσιμου ,στον οινοποιό του συνεταιρισμού της Ρομπόλας όπως και επίσκεψη στην πόλη του Ληξουρίου .

Όλη η ομάδα θέλει να ευχαριστήσει το Δήμαρχο Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά και την πρόεδρο νομικού προσώπου «Θορικός» κ. Ευαγγελία Βελετάκου όπως και την Εταιρία Αιγαίας της οικογένειας Αθανασίου Μαρτίνου για την ευγενή προσφορά τους ,προκειμένου να έχουν δυνατότητα να συμμετέχουν όλα τα παιδιά.

IMG 5961 IMG 6019

IMG 6020 IMG 6021 IMG 5972 IMG 5978 IMG 5976