Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό σεμινάριο Ακροβατικής Γυμναστικής, το οποίο διοργάνωσε από τις 22 έως τις 24 Ιουνίου στο Λαύριο η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Γυμναστικής (UEG) σε συνεργασία με την Ε.Γ.Ο. και με την αρμόδια Τεχνική Επιτροπή αυτής.

Στο τέλος του σεμιναρίου, ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ακροβατικής & Αεροβικής Γυμναστικής, Κωνσταντίνος Πανταζής, ευχαρίστησε τους ιδιαίτερα έμπειρους εκπαιδευτές Ματέι Τοντόροφ και Γκαλίνα Κοβάλτσουκ, οι οποίοι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο βοήθησαν και έδωσαν λύσεις σε προβληματισμούς των προπονητών που ήρθαν από όλη την Ελλάδα προκειμένου να εκπαιδευτούν.

Οι εκπαιδευτές απένειμαν τα διπλώματα παρακολούθησης του σεμιναρίου σε όλους τους συμμετέχοντες και στην συνέχεια ο κ. Πανταζής μαζί με τους συμμετέχοντες προπονητές πρόσφερε αναμνηστικά δώρα και στους δύο εκπαιδευτές.

Παράλληλα, στο τέλος του σεμιναρίου, ακολούθησε διαλογική συζήτηση γύρω από θέματα του αθλήματος και ειδικότερα επεξηγήσεις σχετικά με τον νέο κανονισμό της Ακροβατικής Γυμναστικής.

Το σεμινάριο διεξήχθη στο πλαίσιο του αναπτυξιακού προγράμματος της UEG, μετά από εισήγηση και επιθυμία της Ε.Γ.Ο., ενώ η συμμετοχή ήταν δωρεάν για τους συνολικά 47 συμμετέχοντες προπονητές.

Το ευχάριστο και εποικοδομητικό αυτό τριήμερο ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη προπονητών και εκπαιδευτών στο Αρχαίο Θέατρο του Θορικού, το αρχαιότερο σωζόμενο στην Ελλάδα, καθώς και στον Ναό του Ποσειδώνος στο Σούνιο.

 

 

  Το μεγάλο πανηγύρι της Αγίας Τριάδος Κερατέας θα πραγματοποιηθεί και φέτος με τα απαραίτητα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης (φωτογραφίες)