Κεραυνός Κερατέας – Θύελλα Ραφήνας 0-1

Αξίζει να διαβάσετε

Κεραυνός Κερατέας – Θύελλα Ραφήνας 0 1

Φωτο. Το γκολ του που έκρινε την αναμέτρηση-ο σκόρερ στο δεξιό άκρο.
Κύπελλο
Δ΄Φάση-1η Αγων.

Ο μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι και στο 3΄έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Έλενα να προηγηθεί στο σκορ αλλά ο ακραίος του Κεραυνού μόνος προ του Κατσικάτσου, σούταρε άουτ!(φωτο.)

 

Στο 10΄νέα ευκαιρία για Κεραυνό με τον Κακαρά, ο τερματοφύλακας της Θύελλας έδιωξε σε κόρνερ.

Η συνέχεια της αναμέτρησης, οι πρωτοβουλίες, ο έλεγχος του παιχνιδιού ανήκε στους γηπεδούχους οι οποίοι είχαν καλή κυκλοφορία, αλλά τους οποίους έλειπε η τελική προσπάθεια που θα έβαζε «δύσκολα» στην άμυνα της Θύελλας.

Οι φιλοξενούμενοι χωρίς να πιέσουν την άμυνα του Κεραυνού (με εξαίρεση το διάστημα 113΄-120 και μετά την επίτευξη του τέρματος, όπου έχασαν δύο κλασσικές ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματα), είχαν αμυντικό ρόλο και περίμεναν την ευκαιρία για να κτυπήσουν.

%CE%A6%CE%91%CE%A3%CE%97 1 11

Η ευκαιρία τους δόθηκε στο β΄μέρος της παράτασης και συγκεκριμένα στο 113΄όταν η άμυνα του Κεραυνού έμεινε ακάλυπτη και στα δύο άκρα. Το γκολ της πρόκρισης το πέτυχε ο Αράπης και αφού η μπάλα έφτασε από το αριστερό άκρο στο δεξιό, όπου με ωραίο πλασέ ο Αράπης την έστειλε στα δίχτυα.(φωτο.)

%CE%94%CE%99%CE%91%CE%99%CE%A4%CE%97%CE%A4%CE%95%CE%A3 6
Διαιτητές: Αντιπαριώτης, Τζαφόλιας, Δουλγεράκης
Αρχηγοί: Ξένος (Κεραυνός), Χαρακτίδης (Θύελλα)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Βεζύρης, Φραγκής, Κατσίκης, Σότα, Ξένος, Τσίκλος, Έλενας(66΄Λιούμης), Κακαράς, Musarai(96΄Vila), Κοντογιάννης, Νταή(81΄Vangjeli).

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Κατσικάτσος, Ντόσκας, Παπαδόπουλος, Μανουσάκης, Φύτρος, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης(81΄Σωτηριάδης), Αράπης, Sadicu(46΄Δημητρίου),Μπουντάκης(60΄Παπατσαράκης), Ζέκιο(60΄Σένε).

Στέλιος Κανελλόπουλος – https://sportcity.gr/

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα