ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΑΥΡΙΟΥ

Πρόσφατα Άρθρα

Στα πλαίσια της Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου, το Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου, επισκέφθηκαν τα και οι εκπαιδευτικοί, του 3ου δημοτικού σχολείου Λαυρίου. Τα παιδιά, γνώρισαν από κοντά τις διάφορες αθλητικές δραστηριότητες που αναπτύσσονται στο γυμναστήριο της πόλης μας και συμμετείχαν σε διάφορα αθλήματα.

Το καλωσόρισμα των μικρών αθλητών, έγινε από τον Προϊστάμενο του τμήματος αθλητισμού, κ. Κωνσταντίνο Πανταζή, ο οποίος ευχαρίστησε τα αθλητικά σωματεία της πόλης μας που συμμετείχαν στην υλοποίηση του προγράμματος, τον Α .Σ. Λαυρίου, τον Γ.Σ. Λαυρίου, τον    Ο. Α. Λαυρίου, καθώς επίσης και τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής που συνέβαλαν με το έργο τους.

Την ίδια ημέρα, παραβρέθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου, εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κωφών, η οποία παρουσίασε το πρόγραμμα που υλοποιείται για και με προβλήματα ακοής και γνώρισε σε όλους το σοβαρό έργο που επιτελείται.

Το πρόγραμμα της Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες με τις επισκέψεις του 2ου δημοτικού, του 1ου νηπιαγωγείου και του Ειδικού σχολείου Λαυρίου.

image3

unnamed unnamed 1

 

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ