Δήλωση Γ. Παναγόπουλου για την ανάκληση μέρους της έφεσης από τον Κεραυνό!

Πρόσφατα Άρθρα

dikigoros panagopoulos

Γραπτή δήλωση με την οποία εκφράζει τις απορίες του για την ανάκληση μέρους της έφεσης, που αφορά την υπόθεση του αγώνα Κεραυνός-Μαρκό και κατέθεσε ο ίδιος, εξέδωσε ο δικηγόρος που ανέλαβε την υπόθεση αυτή για λογαριασμό της ομάδας της Κερατέας, Γιώργος Παναγόπουλος.

Σε αυτήν ο δικηγόρος καυτηριάζει την απόφαση των διοικούντων τον Κεραυνό.

Αναλυτικά στη γραπτή δήλωση του Γ. Παναγόπουλου αναφέρεται:

«Μετά την πρωτοφανή στα δικηγορικα χρονικά ΜΕΡΙΚΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΚΕΡΑΤΕΑΣ κατά της απόφασης της Πειθαρχικης Επιτροπής της ΕΠΣΑΝΑ για τον αγώνα με τον ΑΟ ΜΑΡΚΟ που σημειωτέον μόλις την προηγούμενη Τετάρτη συζητήθηκε ενώπιον των εμβροντητων Τακτικών Δικαστών της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για τα όσα απίστευτα συνέβησαν και διακωμωδησαν τους ποδοσφαιρικους θεσμούς και κανονισμούς, ως πληρεξούσιος και παραστας δικηγόρος ο πρώτος εξ ημών και συμπληρεξουσιος και τελικά μη παραστας λόγω παράλληλης επαγγελματικής υποχρέωσης ο δεύτερος εξ ημών, προς αποκατάσταση της διαστρεβλωσθεισης πραγματικότητας θέλουμε να δηλώσουμε τα εξής:

1.Την  ίδια ημέρα του αγώνα επικοινώνησε μαζί μου ο αντιδήμαρχος Λαυρεωτικης  και αντιπρόεδρος  κ. Γιάννης ΑΔΑΜΗΣ και μου είπε οτι ενεργώντας για λογαριασμό του προέδρου του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΚΕΡΑΤΕΑΣ και Δημάρχου Λαυρεωτικης κ.Δημητρίου  ΛΟΥΚΑ σκοπεύει να υποβάλλει ένσταση αντικανονικης συμμετοχής κατά του ΑΟ ΜΑΡΚΟ.

Λόγω της πίεσης της ασφυκτικής προθεσμίας μου ζήτησε να του στείλω στο προσωπικό του email ένα για να το διαμορφώσει. Πράγματι μετά από λίγο του έστειλα το σχέδιο, το οποίο αφού συμπλήρωσε, το έδωσε προς έγκριση και υπογραφή στον πρόεδρο και δήμαρχο και στη συνέχεια με την συνυπογραφη του Γενικού Γραμματέα κ. Δημητρίου ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, το κατέθεσε στην ΕΠΣΑΝΑ.

2.Μετά την απόρριψη της ένστασης ο κ.ΑΔΑΜΗΣ επικοινώνησε εκ νέου μαζί μου, αγανακτισμενος κατά της ΕΠΣΑΝΑ, και μου ανέθεσε την εντολή εκπροσώπησης του σωματείου στην συγκεκριμένη υπόθεση, προκειμένου να συνταξω, να υποβάλλω και να υποστηρίξω την έφεση του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, αφού προηγουμένως συμφωνήσαμε τους οικονομικούς όρους που προέβλεπαν την συμβολική αμοιβή των 350 ευρώ για το γραμμάτιο του ΔΣΑ και ένα σεβαστό bonus σε περίπτωση νίκης.

Μάλιστα για να αποφύγουμε περαιτέρω επιβάρυνση του σωματείου με γραμμάτια κατάθεσης έφεσης και υπομνήματος, ο κ. ΑΔΑΜΗΣ μου είπε οτι ο πρόεδρος ήθελε να του στείλω πάλι μέσω email το Δικογραφο της έφεσης για να το υπογράψει, αφού προηγουμένως το ελέγξει.

3.Πράγματι η έφεση όχι μόνο σφραγίστηκε και υπογράφτηκε, όπως ακριβώς και η ένσταση από τον πρόεδρο και τον γραμματέα αλλά και μου εστάλη στο email μου ακριβώς, όπως την είχα συντάξει, χωρίς δηλαδή καμία διόρθωση ή προσθήκη.

Μάλιστα κατά τις συχνές τηλεφωνικές επαφές μου με τους ανθρώπους της ομάδας, όλοι στρεφονταν κατά της ΕΠΣΑΝΑ και του προέδρου της παροτρυνοντας με για να καταβαλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την δικαίωση, χωρις ποτέ κάποιος να μου διαμαρτυρηθει για το ύφος και το περιεχόμενο του δικογραφου.

4.Πρέπει να σημειωθεί οτι για να με ενισχύσουν στην δικαστική μάχη μετά από λίγες μέρες με ενημέρωσαν οτι θέλουν να προσλαβουν έναν ακόμα δικηγόρο, προσωπική επιλογή του προέδρου. Κι αφού δεν εξέφρασα καμία αντίρρηση, μου ανακοίνωσαν οτι θα συνεργαζομουν με τον δεύτερο εξ ημών κ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗ, φίλο δικηγόρο Θεσσαλονίκης και επίλεκτο μέλος του ΙΔΕΑΔ που τυχαινε να γνωρίζεται και να έχει συνεργαστεί με τον Δήμαρχο Λαυρεωτικης.

Ο δεύτερος εξ ημών μίλησα αρκετές φορές με τον προεδρο και τον αντιπρόεδρο του ΚΕΡΑΥΝΟΥ για την πληρέστερη υποστήριξη της έφεσης σε απόλυτη συνεργασία με τον συνάδελφο, χωρίς να μου εκφραστεί οποιαδήποτε επιφύλαξη.

Αντιθέτως μου δόθηκε εντολή ως συμπληρεξουσιου Δικηγόρου, να συνταξω και να υποβάλλω υπομνημα, σε πλήρη συνεννόηση με τον συνάδελφο.

Πράγματι με την έγκριση του εντολεα μου συνέταξα το υπόμνημά μας που όχι μόνο στηριζόταν στην έφεση αλλά κι επαναλάμβανε καίρια σημεία κι επιχειρήματα,πλην όμως λόγω παράλληλης επαγγελματικής υποχρέωσης στην Θεσσαλονίκη δεν μπόρεσα να συμπαρασταθω κατά την συζήτηση της έφεσης.

5.Επίσης κατά την συζήτηση της έφεσης ο παριστάμενος και συχνά παρεμβας στην διαδικασία αντιπρόεδρος κ. ΑΔΑΜΗΣ δεν εξέφρασε κάποια επιφύλαξη του σωματείου για τον τρόπο υπεράσπισης της ομάδας ή για το περιεχόμενο της έφεσης, παρότι έξω από την αίθουσα ενημέρωσε τον κ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ για απειλές του κ. ΓΙΑΡΕΝΗ κατά του κ. ΛΟΥΚΑ περί καταγγελιών εναντίον του κλπ.

Μετά όμως την Συζήτηση οκ. ΑΔΑΜΗΣ κατόπιν εντολών του κ. ΛΟΥΚΑ, πανικοβλητος άρχισε να βομβαρδίζει το τηλέφωνο του πρώτου από μας δικηγορου του και να του ζητάει επειγόντως να επικοινωνήσει με τον προεδρο, γιατί ο κ. ΓΙΑΡΕΝΗΣ υλοποιώντας τις απειλές του τον εκβίαζε μέσω καταγγελιών στους αθλητικούς και ποδοσφαιρικους εισαγγελείς που θα του δημιουργούσαν νομικά προβλήματα στην άσκηση των καθηκόντων του ως Δημάρχου.

Παρότι όμως με γραπτά μηνύματα μου τους καθησυχασα, εμβροντητος την Κυριακή 29 του μηνός διάβασα στο soccerplus.gr την Δήλωση Ανάκλησης μέρους του δικογραφου που υπέβαλε ο σαφώς υποκυψας σε εκβιαστικες πιέσεις κ. ΛΟΥΚΑΣ.

ΩΣ δικηγόρος στον πιο βρώμικο χώρο της δικηγοριας στην Ελλάδα, την ποδοσφαιρικη δικαιοσύνη, νόμιζα ειλικρινά οτι τα είχα δει όλα, ειδικά μετά από όσα βίωσα φέτος από τα… πουληματα που” έφαγα” από τους παράγοντες του ΗΡΑΚΛΗ, της ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ και του ΚΑΡΑΪΣΚΆΚΗ.

Φευ όμως, γιατί τα ηθικά και νομικά ανοσιουργηματα που διέπραξαν οι διοικούντες και ατυχως τοπικοι δημοτικοί παράγοντες της Κερατεας, δεν έχουν προηγούμενο.

Δεν φτάνει που επιδεικνυοντας απύθμενη θρασυδειλια υποκύπτοντας στους εκβιασμούς κι αδιαφορώντας για την τύχη της υπόθεσης και της ομάδας τους, σύμφωνα με τα δικά τους λεγόμενα και μηνύματα, διαψεύδουν αυτά που οι ίδιοι δημοσίως προς τέρψιν των ψηφοφόρων τους διατυμπανιζαν και στα πλαίσια της εντολής τους μετέφερα στο δικογραφο της έφεσης, δεν δίστασαν να διασύρουν δημοσίως τον πληρεξούσιο δικηγόρο τους ανακαλωντας επιλεκτικά τα γραφόμενα του που ανερυθριστα συνομολογουν οτι τα προσυπεγραψαν, αν και δεν τα διάβασαν με την δέουσα προσοχή αλλά και να με συκοφαντησουν ως ενεργουμενο άλλων εντολεων μου φωτογραφιζοντας εξίσου δυσφημηστικα και τους ούτως ή άλλως μη έχοντες σχέση με αυτή την υπόθεση συνεντολεις μου κ. ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟ και ΣΠΑΝΕΑ που ως γνωστόν με τις καταγγελίες τους έχουν πετύχει την πρωτοδικη καταδίκη του κ. ΓΙΑΡΕΝΗ από την Επιτροπή Δεοντολογίας.

Κύριοι… Άρχοντες της Κερατέας,  δεν μπορώ να γνωρίζω, από ποια… Κέρατα σας κρατάει και σας εκβιάζει ο κ. ΓΙΑΡΕΝΗΣ για τον οποίο, ειρήσθω εν παρόδω, δεν τρέφω αισθήματα εκδικητικοτητας γιατί απλούστατα με παράγοντες, όπως αυτός ή εσείς, πέραν της  επαγγελματικής εμπλοκής σε δικαστικές υποθέσεις, δεν αναπτύσσω οποιαδήποτε κοινωνική σχέση που να δημιουργεί φιλίες ή εχθρότητες,ουτε φυσικά μετέχω σε παραγοντικες συμπαιγνιες, συμμαχίες ή… αλλαξομπιφτεκιες.

Κι επειδή πολλοί από σας τους πολιτικαντοπαραγοντες αρέσκεστε στον ρόλο του… κερατά και δαρμένου, η συνέχεια επί της οθόνης της τηλεοπτικής δίκης αλλά κι εντός των αιθουσών και της αθλητικης και της τακτικής δικαιοσύνης».

https://epsanastisentra.blogspot.gr

 

Διαβάστε σχετικά:

Βόμβα μεγατόνων από τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής και πρόεδρο του Κεραυνού Κερατέας…

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ