Α.Ο. Κερατέας – Δόξα Άνοιξης 1-2

Ο σφοδρός αέρας ήταν πρωταγωνιστής στην αποψινή αναμέτρηση  για την πρώτη φάση του κυπέλλου μεταξύ Α.Ο Κερατέας και Δόξα Άνοιξης στην Κερατέα. Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι έχοντας ευνοϊκό αέρα κατάφεραν να τον αξιοποιήσουν στο 41΄ πετυχαίνοντας γκολ με τον Σταμάτη.

Στο δεύτερο μέρος ο αέρας ήταν σύμμαχος της Δόξας κι εκείνη με τη σειρά της έκανε την ολική ανατροπή του σκορ πετυχαίνοντας δύο γκολ με τον Τσιμπόκα στο 77΄ και στο 79΄. Έτσι, με την νίκη-πρόκριση η Δόξα Άνοιξης περνάει στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Διαιτητής του αγώνα Κορωνιάς, με βοηθούς τους Τσέλιο και Περδίκη Ι.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


Α.Ο ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Κοντός) Σόφης, Xhuljano, Εμαριόλ, Μεγαγιάννης, Λέσσης (55΄ Σιδέρης), Παπαγιάννι, Μαγγανάς, Κατσίκης, Ασλάνης (65΄ Κανέλης), Κοντογιάννης, Σταμάτης

ΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΗΣ (Πετρίτσης) Παραράς, Αυγέρης, Αναστασίου, Πάλλης, Πιζάνιας, Αβαρκιώτης (70΄ Γκούμας), Σπανδανόπουλος (46΄ Γκόντα), Dragoti, Τσιμπόκας, Ζουρούδης, Ρέππας (82΄ Αργυρόπουλος)

Δημήτρης Παρίσης
↓ Σχολιάστε εδώ μέσω του λογαριασμού σας στο facebook ↓
  Ο Γ. Σ. Κερατέας συγχαίρει τον αθλητή Στίβου Παπαθανασίου Σωτήρη και τον προπονητή κ. Μανώλη Λαμπράκη για την εξαιρετική εμφάνιση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20