Τιμωρήθηκαν με πρόστιμο Σερέλης και ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Πρόσφατα Άρθρα

Την επιβολή προστίμου ανακοίνωσε ο αθλητικός δικαστής της ΕΣΑΚΕ στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και στον τεχνικό του Λαυρίου, Χρήστο Σερέλη, για την συμπεριφορά τους 11η αγωνιστική της Basket League.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

ΠΑΟΚ
«Επιβάλλεται στην «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (δ.τ. «Π.Α.Ο.Κ. 2004 K.A.E.») μία επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο χιλίων τετρακοσίων ευρώ, εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων εκτεταμένης εντάσεως με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, παράπτωμα που έλαβε χώρα κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (δ.τ. «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ Κ.Α.Ε.») που διεξήχθη στις 21-12-2019 στο γήπεδο «Κ.Γ. Π.Α.Ο.Κ.»

ΛΑΥΡΙΟ
Επιβάλλεται στον Χρήστο Σερέλη, προπονητή της «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΜΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (δ.τ. «ΛΑΥΡΙΟ Κ.Α.Ε.»), έγγραφη αυστηρή επίπληξη με παράλληλη ανακοίνωσή της στον Τύπο και χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων ευρώ για αποβολή προπονητή από τον αγώνα, συνεπεία υβριστικής συμπεριφοράς σε διαιτητή, παράπτωμα που έλαβε χώρα κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα «ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (δ.τ. «ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. 2003») που διεξήχθη στις 21-12-2019 στο γήπεδο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ».

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα