Τιμωρήθηκαν με πρόστιμο Σερέλης και ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Την επιβολή προστίμου ανακοίνωσε ο αθλητικός δικαστής της ΕΣΑΚΕ στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και στον τεχνικό του Λαυρίου, Χρήστο Σερέλη, για την συμπεριφορά τους 11η αγωνιστική της Basket League.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

ΠΑΟΚ
«Επιβάλλεται στην «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (δ.τ. «Π.Α.Ο.Κ. 2004 K.A.E.») μία επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο χιλίων τετρακοσίων ευρώ, εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων εκτεταμένης εντάσεως με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, παράπτωμα που έλαβε χώρα κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (δ.τ. «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ Κ.Α.Ε.») που διεξήχθη στις 21-12-2019 στο γήπεδο «Κ.Γ. Π.Α.Ο.Κ.»

ΛΑΥΡΙΟ
Επιβάλλεται στον Χρήστο Σερέλη, προπονητή της «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΜΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (δ.τ. «ΛΑΥΡΙΟ Κ.Α.Ε.»), έγγραφη αυστηρή επίπληξη με παράλληλη ανακοίνωσή της στον Τύπο και χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων ευρώ για αποβολή προπονητή από τον αγώνα, συνεπεία υβριστικής συμπεριφοράς σε διαιτητή, παράπτωμα που έλαβε χώρα κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα «ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (δ.τ. «ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. 2003») που διεξήχθη στις 21-12-2019 στο γήπεδο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ».

↓ Σχολιάστε εδώ μέσω του λογαριασμού σας στο facebook ↓
  Η Υδρα κέρδισε το αιολικό πάρκο 69 MW στο Σαν Τζώρτζη. Έκπτωση 980 χιλιάδες ευρώ σε όλους τους οικιακούς καταναλωτές της Ύδρας!