Σύσταση της Έκτακτης Επιτελικής Μονάδας Κοινωνικής Βοήθειας με βάση το πρόγραμμα  «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» στο Κορωπί

Πρόσφατα Άρθρα

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ -KΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ:

 2η Πανελλαδική Αναστολή Δραστηριοτήτων (lockdown) και σύσταση της Έκτακτης Επιτελικής Μονάδας Κοινωνικής Βοήθειας με βάση το πρόγραμμα  «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»

Για τη δεύτερη πανελλαδική αναστολή δραστηριοτήτων (lockdown) για την αντιμετώπιση της πανδημίας στην χώρα μας ο Δήμος Κρωπίας επανασυστήνει¨, με εντολή Δημάρχου Κρωπίας, ως έκτακτη επιτελική μονάδα την Υπηρεσία Κοινωνικών Υπηρεσιών για την ανάπτυξη διευρυμένων υπηρεσιών κοινωνικής βοήθειας στη βάση του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»

Η επιτελική μονάδα έχει την πολιτική εποπτεία του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Υγείας Σπυρίδωνα Κόλλια και του προέδρου του Δ.Σ της ΚΕΔΚ Κωνσταντίνου Κωνσταντάρα με τα αντίστοιχα υπηρεσιακά στελέχη, καΚάλλια Κοτζιά και Νέστορα Αποστολόπουλου. Στο πλαίσιο αυτό ενισχύεται η υπηρεσία με προσωπικό άλλων τομέων του Δήμου μας.

Η Κοινωνική Υπηρεσία λειτουργεί στις ακόλουθες τηλεφωνικές γραμμές (Δευτέρα έως Παρασκευή)  : 

 210-6026441, 210-6621126, 210-6627412 (ώρες 08:00πμ-15:00) Ε-mail: [email protected] 

Στο πρόγραμμα μπορούν να απευθύνονται οι ηλικιωμένοι και άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού του Δήμου μας που δεν μπορούν και δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν. Το προσωπικό των υπηρεσιών αξιολογεί το αίτημα και συνδράμει , στην συνταγογράφηση, την αγορά φαρμάκων, τροφίμων, παροχή ειδών πρώτης ανάγκης, εξυπηρέτηση σε επείγουσες συνδιαλλαγές κ.ά.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ  ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ

Παρακαλούμε, όλους τους πολίτες για λελογισμένη υποβολή αιτημάτων συνδρομής και εφόσον δεν έχουν καμία δυνατότητα  οικογενειακής ή συγγενικής υποστήριξης. 

Ο Δήμος Κρωπίας σε περίπτωση περαιτέρω ανάγκης θα χρησιμοποιήσει την έκτακτη νομοθεσία για την υποστήριξη των υπηρεσιών του προς τους πολίτες

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! 

ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ!

————————-

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα