Στη Λάρισα ο Αλέξανδρος Γεωργίου την Κυριακή το βράδυ, στις 28 Ιουνίου (φωτ.)

Πρόσφατα Άρθρα

Στη Λάρισα βρέθηκε σήμερα ο Αλέξανδρος Γεωργίου, ο οποίος θα ξεκινήσει το Σάββατο τον αγώνα αγάπης για την αδικοχαμένη  σύζυγό του, την Κατερίνη.

Βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της ΝΕΣΥΘΕΡΜ, εκεί που γνώρισε τους υποστηρικτές του εγχειρήματός του και αυτοί είναι: ΝΕΣΥΘΕΡΜ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΛΟΓΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΡΡΙΣΑΣ, LOGOTYPE ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ, K SPORTIF RUNNING ΑΘΛΗΤΙΚΌ SITE

Την Κυριακή το βράδυ, στις 28 Ιουνίου και σ’ ένα συμβολικό καλωσόρισμα, μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο της πόλης μας, θα ενώσουμε την θετική μας ενέργεια, και θα κάνουμε μαζί με τον Αλέξανδρο, γνωστό το μήνυμα του, τιμώντας την μνήμη της αγαπημένης του Κατερίνας… της δικής μας Κατερίνας

Το «For Katerina» είναι ένα ξεχωριστό δρομικό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 27/6/2020 έως το Σάββατο 04/07/2020.

Έμπνευση γι’ αυτή την προσπάθεια αποτελεί η ζωή της αγαπημένης μας Κατερίνας Βελονίδου. Στις 22 Νοεμβρίου 2018 η Κατερίνα διαγνώσθηκε με μία σπάνια μορφή καρκίνου, το Σάρκωμα Ewing, που δυστυχώς βρισκόταν ήδη στο 4ο στάδιο. Σχεδόν 5 μήνες μετά τη διάγνωση η Κατερίνα έχασε τη μάχη με τον καρκίνο στις 14 Απριλίου 2019.

Ο σύζυγός της, δρομέας υπεραποστάσεων, Αλέξανδρος Γεωργίου θα διανύσει 573 χιλιόμετρα, σε μία διαδρομή που αποτελεί, ουσιαστικά, την πορεία της ζωής της Κατερίνας από το πατρικό της σπίτι στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης έως το σπίτι της όπου έζησε με τον σύζυγό της και τον γιο τους στην Κερατέα Αττικής.

Η διαδρομή που θα ακολουθήσει ο Αλέξανδρος θα είναι κατά κύριο λόγο εκείνη της Παλαιάς Εθνικής Οδού, καθώς και επαρχιακοί δρόμοι.

Οι 8 τομείς – ημέρες – στους οποίους μοιράζεται η απόσταση είναι οι εξής:

Νεάπολη – Κορινός

Κορινός – Τέμπη

Τέμπη – Βελεστίνο

Βελεστίνο – Ράχες

Ράχες – Καμένα Βούρλα

Καμένα Βούρλα – Ακραίφνιο

Ακραίφνιο – Μαλακάσα

Μαλακάσα – Κερατέα

Σκοπός αυτού του εγχειρήματος είναι η θέληση και η ανάγκη του Αλέξανδρου να τιμήσει τη μνήμη της συζύγου του Κατερίνας και τη μνήμη εκείνων που «έφυγαν» πολεμώντας γενναία τον καρκίνο. Να δώσει κουράγιο και δύναμη σε όσους δίνουν τη δική τους μάχη μαζί με τους συγγενείς – συνοδούς τους και κυρίως, να ευαισθητοποιήσει άπαντες όσον αφορά την πρόληψη αυτής της ασθένειας.

Την Κυριακή το βράδυ, στις 28 Ιουνίου και σ’ ένα συμβολικό καλωσόρισμα, μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο της πόλης μας, θα ενώσουμε την θετική μας ενέργεια, και θα κάνουμε μαζί με τον Αλέξανδρο, γνωστό το μήνυμα του, τιμώντας την μνήμη της αγαπημένης του Κατερίνας… της δικής μας Κατερίνας.

 

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα