Προαστιακός: Μπαίνει τη Δευτέρα σε πλήρη λειτουργία – Υποχρεωτική η χρήση μάσκας

Πρόσφατα Άρθρα

Ο προαστιακός τίθεται σε λειτουργία την Δευτέρα, ενώ θα υπάρξει καινούργιο σύστημα εισιτηρίων για την αποφυγή συνωστισμού.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε ότι ο προαστιακός Σιδηρόδρομος Αθηνών (Πειραιάς-Κιάτο, Πειραιάς-Αεροδρόμιο, -Χαλκίδα και Άνω Λιόσια-Κορωπί), τίθεται σε λειτουργία την Δευτέρα (04/05).

Επίσης, για την ελαχιστοποίηση του συνωστισμού εντός των συρμών εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ανέπτυξε ένα σύστημα εισιτηρίων, συνδέοντας πλέον τα δρομολόγια με τον τίτλο μεταφοράς. Δίνεται λοιπόν η δυνατότητα, να ελέγχεται σε πραγματικό χρόνο ο επιβατικός φόρτος σε κάθε συρμό.

Έτσι, τα εισιτήρια του προαστιακού συνδέονται με το δρομολόγιο κατά την έκδοσή τους. Επιπλέον, ισχύουν για μια ώρα πριν έως και δύο ώρες μετά την αναγραφόμενη ώρα αναχώρησης του δρομολογίου που έχει επιλεγεί, ενώ ελέγχονται ηλεκτρονικά στον συρμό από το προσωπικό αμαξοστοιχίας.

Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που κάποιος δεν πρόκειται να ταξιδέψει ή δεν προλάβει το παραπάνω χρονικό όριο, το εισιτήριο ακυρώνεται ή μεταβάλλεται μέχρι και τις 23:59:59 της ημερομηνίας αναχώρησης του δρομολογίου που αναγράφεται στο εισιτήριο.

Τα εισιτήρια εκδίδονται από το Web (tickets.trainose.gr), το app της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και από φυσικά πώλησης.

Ακόμη, είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας από το επιβατικό κοινό και ο έλεγχος της εφαρμογής του μέτρου θα γίνεται από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, που είναι επιφορτισμένοι με αυτό το καθήκον.

«Δεν μετακινούμαστε όταν έχουμε κάποια συμπτώματα, λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα προσωπικής προστασίας όταν μετακινούμαστε. Μένουμε ασφαλείς», τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Διαβάστε επίσης:

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε επίσης: