ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΚΟΡΩΠΙ, ΚΕΡΑΤΕΑ, ΛΑΥΡΙΟ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΚΑΜΑΡΙΖΑ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ, ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΚΙΤΣΙ, ΚΟΥΠΙ, ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, ΚΡΩΠΙΑ

Ο παλιός περίπατος της Κερατέας! Οι πεζοί απόλαυσαν τον περίπατό τους στον κεντρικό οδικό άξονα της Κερατέας ο οποίος ήταν ελεύθερος από οχήματα. 

Πρόσφατα άρθρα

Facebook
Twitter

Το Σάββατο 18 Ιουλίου 2020 ξεκίνησε η υλοποίηση της υπ’ αριθμ. 10/6-2020 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Λαυρεωτικής σχετικά με την εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Λαυρεωτικής από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Δήμο μας.

Οι πεζοί απόλαυσαν τον περίπατό τους στον κεντρικό οδικό άξονα της Κερατέας ο οποίος ήταν ελεύθερος από οχήματα. 

Παρά το γεγονός ότι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ήταν προγραμματισμένες να εφαρμοστούν και την Κυριακή, δυστυχώς αυτό δεν συνέβη λόγω έκτακτων περιστάσεων οι οποίες δεν επέτρεψαν στην αρμόδια υπηρεσία να τοποθετήσει τα κατάλληλα μέσα σήμανσης ώστε να κλείσει ο δρόμος.

Ο Δήμος Λαυρεωτικής θα ήθελε να ζητήσει συγγνώμη και δεσμεύεται ότι δεν θα επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό.

Ο κεντρικός οδικός άξονας της πόλης της Κερατέας (Λεωφόρος Αθηνών-Σουνίου), από τις κάθετες οδούς Φειδίου έως και Περικλέους, θα είναι κλειστός κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από τις 21:00 έως τις 03:00 ώστε να αποδοθεί χώρος στους πεζούς και στα καταστήματα και να βελτιωθούν παράλληλα οι συνθήκες του οδικού περιβάλλοντος από πλευράς ρύπανσης, θορύβου και ασφαλείας.

ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

 

Μοιραστείτε το άρθρο:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Διαβάστε επίσης...

o-eortasmos-tis-25is-martiou-sto-koropi-(foto)

Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στο Κορωπί (φωτό)

Στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Κρωπίας παρευρέθηκε o Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός ανήμερα της 25ης Μαρτίου, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη για τον