Ο εγκλεισμός είναι χαριστική βολή στην Ελλάδα. Δήλωση του καρδιολόγου κ. Φαίδωνα Βόβολη για τον 2ο εγκλεισμό (ΒΙΝΤΕΟ)

Σταθερός στις θέσεις του, ενωτικός στο λόγο και το πνεύμα του, Ιατρικά πάντα τεκμηριωμένος, ο Φαίδων Βόβολης, ο διάσημος καρδιολόγος ακόμη μία φορά ταρακούνησε το διαδίκτυο με ένα video “φωτιά” με τίτλο “Νέος εγκλεισμός” παίρνοντας ξεκάθαρα θέση όπως έκανε πρώτος και στο 1ο lockdown του Μαρτίου για την απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να οδηγήσει για δεύτερη φορά την χώρα σε lockdown ενώ λίγες μέρες πριν τόσο ο ίδιος ο πρωθυπουργός όσο και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του αρνιόταν κατηγορηματικά λέγοντας ότι η Ελλάδα δεν θα ακολουθήσει ως λύση τον οικονομικοκοινωνικό της στραγγαλισμό κλείνοντας τα πάντα.

Ο γνωστός καρδιολόγος κ. Φαίδωνας Βόβολης σε δήλωσή του για την επιβολή του 2ου lockdown είπε χαρακτηριστικά: «Όταν λαμβάνουμε ένα μέτρο υγειονομικό, θα πρέπει να ζυγίζουμε το όφελος και το κόστος. Εδώ το κόστος θα είναι δυσβάσταχτο. Εγκλεισμός-χαριστική βολή στη μισή Ελλάδα.»

Παρακολουθήστε το video του Φαίδωνα Βόβολη  που ξεπέρασε ήδη το μισό εκατομμύριο σε προβολές δείχνοντας ξεκάθαρα ότι ο αγαπημένος γιατρός δεν έχει απλά χιλιάδες υποστηρικτές, έχει κοντά του αμέτρητους ανθρώπους που στηρίζουν κάθε του δράση και του δίνουν Ψήφο Εμπιστοσύνης σε όλα όσα λέει…!

Εδώ θα διαβάσετε την δήλωση που έκανε τον Μάρτιο του 2020


Διαφωνεί με τα μέτρα ο καρδιολόγος Φαίδωνας Βόβολης, Διδάκτωρ Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών

Κορονοϊός: Μία άλλη άποψη. Από έναν επιστήμονα, αναφορικά με τον COVID-19 και το lockdown που επιβλήθηκε στην Ελλάδα. Οφείλουμε να ακούμε και να διαβάζουμε τα…