Ο Δήμος Κρωπίας και η Κοινωφελής Επιχείρηση παρέλαβαν την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 το ολοκαίνουργιο σύγχρονο όχημα/βαν της ΚΕΔΚ

Πρόσφατα Άρθρα

 

Ο και η Κοινωφελής Επιχείρηση παρέλαβαν την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 το ολοκαίνουργιο σύγχρονο /βαν της που θα χρησιμοποιηθεί για την δομή ΚΔΑΠ-ΜΕΑ (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Ειδικές Ανάγκες). 

Το παρουσίασαν ο Δήμαρχος Κρωπίας, Κιούσης Δημήτρης και ο πρόεδρος της ΚΕΔΚ & δημοτικός σύμβουλος, Κωνσταντάρας Κωνσταντίνος. 

 

Δήλωση  Δημάρχου : «Με μεγάλη χαρά παραλάβαμε το νέο αυτοκίνητο της ΚΕΔΚ. Τα παιδιά του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ θα έχουν πλέον δικό τους μετακίνησης. Τα παιδιά μας εμπνέουν. Δίνουν δύναμη σε όλο το προσωπικό μας να φέρει εις πέρας την κοινωνική αποστολή του. Καλοτάξιδο!»

 

Δήλωση προέδρου της δημοτικού συμβούλου Κ.Κωνσταντάρα : «Σήμερα έχουμε την χαρά να διαθέτουμε στην ένα νέο το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ. Ήταν κάτι για το οποίο εργαζόμουν μαζί με τις υπηρεσίες από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα και ήταν ο μεγάλος μας στόχος. Από σήμερα το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ διαθέτει δικό του όχημα που θα διευκολύνει την εξυπηρέτηση των παιδιών. Από σήμερα το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ είναι πιο ισχυρό και πιο οργανωμένο! Ευχαριστώ από καρδιάς τον Δήμαρχο κ.Δημήτρη Κιούση, τον Διευθυντή κ. Νέστορα Αποστολόπουλο και όλους όσους συνεργαστήκαμε για να ολοκληρωθεί αυτή η πολύ σημαντική και χρήσιμη αγορά του νέου οχήματος της ΚΕΔΚ»

 

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ