O ΔΉΜΟΣ ΚΡΩΠΊΑΣ ΓΙΑ ΔΕΎΤΕΡΗ ΦΟΡΆ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΘΝΉ ΈΚΘΕΣΗ  ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ

Πρόσφατα Άρθρα

ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΑ ΠΑΝΟ ΔΗΜΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ FOOD EXPO2018

O ΔΉΜΟΣ ΓΙΑ ΔΕΎΤΕΡΗ ΦΟΡΆ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΘΝΉ ΈΚΘΕΣΗ  ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ

FOOD EXPO 2018, ΣΤΟ ΜETROPOLITAN EXPO ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΈΣ ΑΕΡΟΔΡΌΜΙΟ «ΕΛ.ΒΕΝΙΖΈΛΟΣ» 10-12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

 

Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού της Δημοτικής Αρχής για προώθηση της τοπικής αναπτυξιακής διαδικασίας αλλά και άρθρωσης τουριστικής πολιτικής  εντάσσεται η πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη δεύτερη συμμετοχή του Δήμου στην καταξιωμένη και μεγαλύτερη διεθνή τροφίμων και ποτών στην Νοτιανατολική με την επωνυμία «FOOD EXPO 2018» (10-12 Μαρτίου 2018).

Στην πρόσκληση του Δήμου μέσω των τοπικών παραγωγικών συλλογικών φορέων ανταποκρίθηκαν 11 επιχειρήσεις με εξαγωγική δραστηριότητα και δυνατότητα, με προϊόντα, το μέλι, το κρασί, τις βρώσιμες ελιές και το ελαιόλαδο.

Σε πρόσφατη σύσκεψη των εκπροσώπων των επιχειρήσεων του Κορωπίου που συμμετέχουν με τον υπεύθυνο  εκπρόσωπο της διοργανώτριας  εταιρείας «Forum Α.Ε». κ.Γιάννη Μαργέλη και τον Δήμαρχο Κρωπίας, Δημήτριο Κιούση, καθορίστηκαν οι θέσεις στο Δημοτικό εκθετήριο ύστερα από κλήρωση -και συνεννοήσεις- των παραγωγών μεταξύ τους που διεξήχθη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΣΟΓΕΙΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ-ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗΣ

Σε κοινή επίσης σύσκεψη των Δημάρχων των Μεσογείων, Παιανίας, Σπάτων-Αρτέμιδας, Κρωπίας, Μαρκοπούλου, Σαρωνικού και Λαυρεωτικής αποφασίστηκε η  δημιουργία ιδιαίτερου σήματος αναγνώρισης της γεωγραφικής-παραγωγικής δυναμικής των Δήμων των Μεσογείων που θα πρωτοεμφανιστεί στην FOOD EXPO 2018.

Αυτή η εξέλιξη σε συνδυασμό με τις θέσεις των  Δημοτικών Εκθεσιακών  χώρων – σε διάταξη μαζί με τους άλλους Μεσογείτικους Δήμους σε κεντρικό σημείοη επιμέλεια της δημιουργίας των κατασκευών, ο εξοπλισμός τους από την εταιρεία που διοργανώνει την έκθεση και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της  Μεσογείτικης γης που προβάλλουν οι επιχειρήσεις του Δήμου και των άλλων Δήμων  των Μεσογείων δημιουργούν μια εικόνα  ελκυστική, αξιόπιστη και σοβαρή για την επίτευξη των στόχων τόσο  των  Μεσογείτικων Δήμων όσο και των επιχειρηματιών του κλάδου των τροφίμων και ποτών των Μεσογείων που συμμετέχουν.

 

Στη διεθνή στο Δημοτικό Εκθετήριο (Θέση  Ηall 1, E 46,47,48 & D56,58,60 και μπροστά από την Wine Tasting Area -Oenotelia  )  συμμετέχουν οι :

: Αγροτικός Oινοποιητικός Συνεταιρισμός Κορωπίου Α.Σ.Κ (οίνοι),

Κτήμα Αναγνώστου (οίνοι),

Κτήμα Βασιλείου(οίνοι),

Κτήμα Δάβαρη (οίνοι),

Νικολού Οινοποιήσεις (οίνοι),

Σταματίου (οίνοι),

Μαρία Χελιώτη «Πέλκιζα» (οίνοι), Δ

ήμας –Μαράκης & ΣΙΑ ΕΕ «ΕΝΕΡΓΑΙΑ»,(Ελαιόλαδο),

IDEAL Οlives (βρώσιμες ελιές) ,

Mανώλης Κωστάκης & ΣΙΑ «Χρυσή Μέλισσα»(Μέλι),

«Μelicci», A. Αυγερινός(Μέλι).


ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΚΟΡΩΠΙΟΥ2018
Στη φωτογραφία “ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ-ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΚΟΡΩΠΙΟΥ” διακρίνονται (απο αριστερά προς τα δεξιά)οι : κ.Μ.Κωστάκης (“Χρυσή Μέλισσα”), κ.Γιάννης Σταματίου (Σταματίου οίνοι), καΧίμου, εκπρόσωπος της ΙDEAL OLIVES,ο Δημήτρης Κιούσης, Δήμαρχος Κρωπίας, καΜαρία Χελιώτη (“Πέλκιζα” οίνοι), κ.Αντώνης Δάβαρης (Κτήμα Δάβαρη), κ. Γεώργιος Δήμας (Δήμας-Μαράκης, ENEΡΓΑΙΑ, ελαιόλαδο)

ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΕΣΟΓΕΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΩΝ2018 ΜΕΣΟΓΕΙΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΙ2018JPG

ΚΑΤΟΨΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ΚΡΩΠΙΑΣSAM 5314

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ