Για να ξαναζήσουν οι πεζοί τον παλιό περίπατο της Κερατέας!

Πρόσφατα Άρθρα

Σήμερα, Σάββατο 18 Ιουλίου 2020, ξεκινάει η υλοποίηση της υπ. αριθ. 10/6-2020 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου σχετικά με την εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Λαυρεωτικής από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Δήμο μας, που επλήγησαν εξαιτίας του κορωνοιού, και να απολαύσουν οι πεζοί τη βόλτα τους σε ένα δρόμο ελεύθερο από οχήματα.

Συγκεκριμένα, ο κεντρικός οδικός άξονας της πόλης της Κερατέας (Λεωφόρος Αθηνών-Σουνίου), από τις κάθετες οδούς Φειδίου έως και Περικλέους, θα είναι κλειστός κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 21:00 έως το κλείσιμο των καταστημάτων ώστε να αποδοθεί χώρος στους πεζούς και στα καταστήματα και να βελτιωθούν παράλληλα οι συνθήκες του οδικού περιβάλλοντος από πλευράς ρύπανσης, θορύβου και ασφαλείας. 

Επισημαίνουμε ότι θα τοποθετηθούν όλα τα κατάλληλα μέσα σήμανσης και ασφάλειας και με την μέριμνα του Δήμου θα γίνεται το κλείσιμο και το άνοιγμα των δρόμων, καθώς και η της όλης εφαρμογής.

1 1 1 scaled

2 1 1 scaled 3 1 1 scaled

 

Διαβάστε σχετικά:

1 1 1 scaled

Ο παλιός περίπατος της Κερατέας! Οι πεζοί απόλαυσαν τον περίπατό τους στον κεντρικό οδικό…

Το Σάββατο 18 Ιουλίου 2020 ξεκίνησε η υλοποίηση της υπ’ αριθμ. 10/6-2020 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου σχετικά με την εφαρμογή…

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ