Ο Βρετανός όχι μόνο δεν πειθάρχησε στην καραντίνα των 14 ημερών που του είχε επιβληθεί προληπτικά, αλλά κυκλοφορούσε εκτός του τόπου που είχε δηλώσει διαμονή και υπό την επήρεια αλκοόλ έσπασε καθρέπτες σε περισσότερα από 10 οχήματα.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, που μετά από σθεναρή αντίσταση που προέβαλε κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν. Να σημειώσουμε ότι ο νεαρός Βρετανός, όχι μόνο πάλεψε με τους αστυνομικούς αλλά τους έφτυσε και στο πρόσωπο. 

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ του επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο ύψους 5. ευρώ επειδή παραβίασε τα προβλεπόμενα προστασίας από τη του κορονοϊού.

Την είδηση επιβεβαίωσε, μιλώντας στο Reader.gr, ο της Ένωσης Αστυνομικών Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, σημειώνοντας ακόμα ότι οι αστυνομικοί που ενεπλάκησαν στο περιστατικό μπήκαν προληπτικά σε καραντίνα. 

«Οι αστυνομικοί είμαστε εκτεθειμένοι συνεχώς, όπως είδατε και στο περιστατικό με τον αλλοδαπό στη Βούλα, που όχι μόνο δεν πειθάρχησε αλλά επιτέθηκε και στους συναδέλφους. Από την πλευρά μας, ως πρωτοβάθμιο συνδικαλιστικό σωματείο, κάνουμε συνεχείς προσπάθειες για να εξασφαλίσουμε δωρεάν υλικά ατομικής προστασίας (γάντια, μάσκες, αντισηπτικό) τα οποία μοιράζουμε καθημερινά στις αστυνομικές υπηρεσίες της Ν/Α Αττικής».