Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως τις 26/9 στην λεωφόρο Μαρκοπούλου

Πρόσφατα Άρθρα

Πλήρης της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Μαρκοπούλου θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Ιουλίου έως και τις 26 Σεπτεμβρίου, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Οι ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν από το ύψος της συμβολής της με τον κλάδο που την ενώνει με την οδό Σπ. Δάβαρη έως και 100μ. μετά από αυτή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαρκόπουλο, περιοχής Δήμου Κρωπίας.

Κατά την διακοπή, η των οχημάτων θα διεξάγεται, ως εξής:

  • Κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο, μέσω Λ. Μαρκοπούλου: Δεξιά στην οδό που ενώνει τη Λ. Μαρκοπούλου με την Σπ. Δάβαρη – δεξιά Σπ. Δάβαρη – δεξιά στην ανώνυμη οδό που ενώνει τη Σπ. Δάβαρη με την Αττική Οδό – Αττική Οδός.
  • Κατεύθυνση από Κορωπί προς και Μαρκόπουλο, μέσω Σπ. Δάβαρη: Δεξιά στην ανώνυμη οδό που ενώνει τη Σπ. Δάβαρη με την Αττική Οδό – Αττική Οδός.
  • Κατεύθυνση από Κορωπί προς Παιανία, μέσω της οδού Σπ. Δάβαρη: Δεξιά στην οδό που ενώνει τη Σπ. Δάβαρη με τη Λ. Μαρκοπούλου – αριστερά στη Λ. Μαρκοπούλου.
  • Κατεύθυνση από προαστιακό προς Κορωπί και -Βάρκιζα, μέσω Σπ. Δάβαρη: Ευθεία Σπ. Δάβαρη έως τον κυκλικό κόμβο στη συμβολή της με την οδό Αττικής – αριστερά Παλαιά περιφερειακή Κορωπίου – ευθεία έως τη Λ. Βάρης-Κορωπίου.

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ