Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως τις 26/9 στην λεωφόρο Μαρκοπούλου

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη λεωφόρο Μαρκοπούλου θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Ιουλίου έως και τις 26 Σεπτεμβρίου, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν από το ύψος της συμβολής της με τον κλάδο που την ενώνει με την οδό Σπ. Δάβαρη έως και 100μ. μετά από αυτή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαρκόπουλο, περιοχής Δήμου Κρωπίας.

Κατά την διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται, ως εξής:

  • Κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο, μέσω Λ. Μαρκοπούλου: Δεξιά στην οδό που ενώνει τη Λ. Μαρκοπούλου με την Σπ. Δάβαρη – δεξιά Σπ. Δάβαρη – δεξιά στην ανώνυμη οδό που ενώνει τη Σπ. Δάβαρη με την Αττική Οδό – Αττική Οδός.
  • Κατεύθυνση από Κορωπί προς Αθήνα και Μαρκόπουλο, μέσω Σπ. Δάβαρη: Δεξιά στην ανώνυμη οδό που ενώνει τη Σπ. Δάβαρη με την Αττική Οδό – Αττική Οδός.
  • Κατεύθυνση από Κορωπί προς Παιανία, μέσω της οδού Σπ. Δάβαρη: Δεξιά στην οδό που ενώνει τη Σπ. Δάβαρη με τη Λ. Μαρκοπούλου – αριστερά στη Λ. Μαρκοπούλου.
  • Κατεύθυνση από προαστιακό προς Κορωπί και Βάρη-Βάρκιζα, μέσω Σπ. Δάβαρη: Ευθεία Σπ. Δάβαρη έως τον κυκλικό κόμβο στη συμβολή της με την οδό Αττικής – αριστερά Παλαιά περιφερειακή Κορωπίου – ευθεία έως τη Λ. Βάρης-Κορωπίου.
↓ Σχολιάστε εδώ μέσω του λογαριασμού σας στο facebook ↓
  "Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει" της Carole Greep στο Πόρτο Ράφτη