Κορονοϊός: Plexiglass και ηλεκτρονικά θερμόμετρα σε αστυνομικά τμήματα (εικόνες)

Έπειτα από πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής τοποθετήθηκαν plexiglass σε αστυνομικά τμήματα και οχήματα, ενώ παραδόθηκαν και σύγχρονα ηλεκτρονικά θερμόμετρα, προκειμένου να προστατευθούν οι αστυνομικοί που έρχονται σε επαφή με πολίτες και να αποτραπεί όσο είναι δυνατό η διασπορά του κορονοϊού.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της Ένωσης:

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, αποτελούμενο αυτή την φορά από τον Α’ Αντιπρόεδρο Ηλία Βρέντα και το Γενικό Γραμματέα Νίκο Κορομηλά, συνεχίζει να στηρίζει τους αστυνομικούς των Υπηρεσιών που εδρεύουν στα γεωγραφικά της όρια.

Σε συνέχεια των δράσεων της Ένωσης, την Τετάρτη 02 Σεπτεμβρίου 2020, τοποθετήθηκαν «plexiglass» και παραδόθηκαν σύγχρονα ηλεκτρονικά θερμόμετρα στα Αστυνομικά Τμήματα και Τμήματα Ασφαλείας Σαρωνικού, Κερατέας, Λαυρεωτικής, στο Β΄ Τ.Τ. Ν/Α Αττικής, στο Τμήμα Διαβατηρίων Κερατέας και στο Τμήμα Αλλοδαπών Λαυρίου, προκειμένου να προστατευθούν οι αστυνομικοί που έρχονται σε επαφή με πολίτες, αλλά και να αποτραπεί όσο είναι δυνατό η διασπορά του ιού Covid-19.

Έπεται η τοποθέτηση στις υπόλοιπες Υπηρεσίες της Νοτιοανατολικής Αττικής Σημειώνουμε, για άλλη μία φορά, πως η προμήθεια των προστατευτικών «plexiglass» έγινε με άμεσες ενέργειες του Προεδρείου της Ένωσης και υπό της χορηγίας του εφοπλιστή, κ. Αθανασίου Μαρτίνου, με τη συμβολή της UNESCO Νοτίων Προαστίων και της Προέδρου της Σούλας Κοκολετσίου.

Τους ευχαριστούμε θερμά γιατί ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκληση του Προεδρείου της Ένωσης.

Τέλος, πρέπει να αναφερθεί και η αξιέπαινη πρωτοβουλία του Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Σαρωνικού Α/Α΄ Χρήστου Κόκκαλη, για τοποθέτηση ειδικών «plexiglass» σε οχήματα, τόσο του Τμήματος Ασφαλείας, όσο και του Τμήματος Τάξης του Σαρωνικού.

  ΑΟ Αυλώνος – ΑΟ Κερατέας 0-3

Η Ένωσή μας συνεχίζει με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης να στηρίζει το συνάδελφο με κάθε τρόπο.

↓ Σχολιάστε εδώ μέσω του λογαριασμού σας στο facebook ↓