Καταδίωξη στο Κορωπί: Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και της ΔΙΑΣ, συνέλαβαν διαρρήκτες

Πρόσφατα Άρθρα

Σήμερα τα ξημερώματα περιπολικό της Άμεσης Δράσης Αττικής, κατά τη διάρκεια της περιπολίας του, κοντά στον προαστιακό του Κορωπίου εντόπισε φορτηγό το οποίο κινούταν ύποπτα και από το τερματικό σύστημα προέκυψε πως είναι κλεμμένο από 22/6/2020 από τη περιοχή του Μενιδίου Αττικής.

Το περιπολικό της Άμεσης Δράσης αμέσως ενημέρωσε το κέντρο και έκανε σήμα στον οδηγό του ΙΧΦ να σταματήσει.

Αντί αυτού το φορτηγό ανέπτυξε ταχύτητα και με επικίνδυνους ελιγμούς έκλεισε το δρόμο στο περιπολικό. Στη συνέχεια και ενώ κατέφθαναν ενισχύσεις (περιπολικά της Άμεσης Δράσης, η Δ 360-Β, η ΔΙ.ΑΣ. 305-2, το όχημα Μαρκοπούλου και όχημα Βαρης – Βούλας – Βουλιαγμένης) το φορτηγό είχε ακινητοποιηθεί λόγω πρόσκρουσης στην μπάρα του δρόμου.

Φτάνοντας το Δ 360-Β της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, το όχημα του Α/Τ Μαρκοπούλου και το όχημα του Α/Τ Β.Β.Β. συνέλαβαν τα τρία άτομα από τους επιβαίνοντες κατόπιν πεζής καταδίωξης. Οι δράστες αντιστάθηκαν σθεναρά και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον των αστυνομικών.

Από αυτούς είναι ένας Έλληνας, ένας ομογενής από το Ουζμπεκιστάν και ένας Αρμένιος.

Στο φορτηγό βρέθηκαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων. γάντια κ.λ.π.

Οι ανωτέρω συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο τοπικό Τ.Α. για τα περαιτέρω.

Έρευνα γίνεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες για τη συμμετοχή των συλληφθέντων σε σοβαρές περιπτώσεις διαρρήξεων εταιριών κ.λ.π.

Για μια ακόμη φορά η συνεργασία περιπολικών της Άμεσης Δράσης, των ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικών τμημάτων έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα