Επαναλειτουργία Ταχυδρομικού Καταστήματος Καλυβίων

Πρόσφατα Άρθρα

Μετά από τρεις μήνες αναστολής λειτουργίας του Ταχυδρομικού Καταστήματος Καλυβίων, από σήμερα Δευτέρα 15 Ιουνίου ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για την εξυπηρέτηση των κατοίκων των Καλυβίων, του Λαγονησίου και γενικότερα του Δήμου, χάρη στις συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου Σαρωνικού Πέτρου Φιλίππου και του Αντιδημάρχου Οικονομικών Χρήστου Γκίνη και με τη συνδρομή του Αντιδημάρχου Βασίλη Μπούτση.

Συγκεκριμένα, μετά από αλλεπάλληλες επικοινωνίες και υπομνήματα από τη Δημοτική Αρχή και αφού αντιμετωπιστήκαν τα προβλήματα του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου που στεγάζεται το Ταχυδρομείο και έγινε σύνδεση με τον κεντρικό αγωγό αποχέτευσης, από σήμερα το κατάστημα είναι σε θέση να υποδέχεται και να προσφέρει υπηρεσίες στους πολίτες.

Ο Δήμος θα σταθεί δίπλα στις όποιες λειτουργικές ανάγκες του Ταχυδρομείου Καλυβίων προκειμένου να συνεχίσει να εξυπηρετεί τους πολίτες του Δήμου Σαρωνικού.

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα