ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ALPHA BANK 

Την Τετάρτη 5/2 διεξήχθη συνάντηση στελεχών της Alpha Bank και αντιπροσωπείας του δήμου μας στα κεντρικά γραφεία της στην οδό Σταδίου. Στην συνάντηση με τον διευθυντή καταστημάτων Αττικής και Ανατολικής Στερεάς Ελλάδος Ραπανάκη Γεώργιο κ την υποδιευθύντρια Ντούβαλη Φωτεινή ήταν ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, οι αντιδήμαρχοι Στουραϊτης Ηλίας και Μακροδημήτρης Αθανάσιος,ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Αδάμης, ο δημοτικός σύμβουλος απο την δημοτική παράταξη «ΕΝΟΤΗΤΑ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» Σταύρος Ρόζης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ» Σταύρος Κρητικός, ο πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Κερατέας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» Κωνσταντίνος Λεβαντής και ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Κερατέας Αποστόλης Ζορμπάς. 

  Στην πρόταση των φορέων του δήμου μας  για παραμονή του υποκαταστήματος της Αlpha στην Κερατέα, η απάντηση ήταν αρνητική διότι δεν υπάρχει κέρδος της εταιρείας λόγω μη ύπαρξης δανείων κ καταθέσεων τέτοιου ύψους που θα καθιστούσαν εφικτή τη παρουσία της τράπεζας στην πόλη μας. Στα σχέδια της τράπεζας  είναι να κλείσει το υποκατάστημα στην Κερατέα στις 21 Φεβρουαρίου και να παραμείνει ένα μόνο κατάστημα στο Λαύριο με αυξημένες υπηρεσίες και προϊόντα. Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι εκπρόσωποι της τράπεζας, υπάρχει μία αναπτυξιακή πορεία στο Λαύριο κάτι που δε συμβαίνει στη Κερατέα.  Μετά από πιέσεις όλων δεσμεύτηκαν να συζητήσουν μια παράταση λειτουργίας της τράπεζας σε επόμενο Δ.Σ  που θα γίνει άμεσα και να ενημερώσουν τον δήμο.

  Ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβούλιου Κερατέας στην συνάντηση αυτή κατέθεσε στην τράπεζα ψήφισμα διαμαρτυρίας που συντάχθηκε από το Κοινοτικό Συμβούλιο Κερατέας και επαγγελματικούς,πολιτιστικούς,λαογραφικούς και αθλητικούς συλλόγους της κοινότητάς μας. Το ψήφισμα αυτό κατατέθηκε και στο δημοτικό συμβούλιο στην συνεδρίαση που εγινε την 5/2 στο Λαύριο. Στο συμβούλιο αυτό  αποφασίστηκε ομόφωνα να πραγματοποιηθεί  δημοτικό συμβούλιο στην πόλη της Κερατέας την Δευτέρα 10/2 στις 6 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Κερατέας με σκοπό να αποφασιστούν ενέργειες αποτροπής της απόφασης της τράπεζας. 

  Προχωρά η αποκατάσταση στο σημείο της σήραγγας Καραμανλή

Καλούμε όλους τους φορείς και τους πολίτες να είναι εκεί.

 

Εκ μέρους του Συμβουλίου Κοινότητας Κερατέας
Ο Πρόεδρος
Απόστολος Ζορμπάς

 

↓ Σχολιάστε εδώ μέσω του λογαριασμού σας στο facebook ↓