Έκλεισε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Κορωπίου λόγω κορωνοϊού

Πρόσφατα Άρθρα

Λουκέτο στον Πυροσβεστικό Σταθμό του Κορωπίου έχει βάλει ένα και μόνο κρούσμα του κορωνοϊού, που εκδηλώθηκε σε Πυροσβέστη ο οποίος σε πρώτη φάση είχε υποβληθεί σε τεστ που ήταν αρνητικό!

Εδώ και δύο μέρες το σύνολο του προσωπικού του Πυροσβεστικού Σταθμού είναι σε κατ΄ οίκον περιορισμό, το κτήριο απολυμάνθηκε από ειδικό συνεργείο του , και πλέον η περιοχή επιχειρησιακής ευθύνης του συγκεκριμένου σταθμού καλύπτεται από τον Πυροσβεστικό Σταθμό του Μαρκόπουλου και ομάδα της ΜΕΤΠΕ (Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων).

Σύμφωνα με πληροφορίες του astinomiko.gr, όλα ξεκίνησαν πριν από μία εβδομάδα όταν ο Πυροσβέστης – φορέας επέστρεψε στην υπηρεσία του από διακοπές στη Μύκονο.

Αμέσως μετά την άφιξή του στην υποβλήθηκε σε εξετάσεις για κορωνοϊό, οι οποίες όμως είχαν αρνητικό αποτέλεσμα. Έτσι εντάχθηκε κανονικά στην μονάδα του και άρχισε να εκτελεί υπηρεσίες, και μάλιστα -λόγω των αδειών- εργάστηκε σε διάφορες ομάδες με πάρα πολλούς συναδέλφους του.

Τρείς ημέρες αργότερα άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα που παρέπεμπαν σε , οπότε μεταφέρθηκε σε όπου προέκυψε θετικός τον κορωνοϊό.

Από την ιχνηλάτηση που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι είχε έλθει σε επαφή με πολλούς συναδέλφους του, οι οποίοι επίσης είχαν εργαστεί με άλλους σε διάφορες βάρδιες, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί να μπει σε καραντίνα το σύνολο του προσωπικού, και ο Πυροσβεστικός Σταθμός να απολυμανθεί και να κλείσει.

Διαβάστε επίσης:

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε επίσης: