ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΡΕΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Πρόσφατα Άρθρα

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΡΩΠΙΑΣ                             4.02.2021

Ο Δήμος Κρωπίας απευθύνει έκκληση για αυστηρή τήρηση της  αποφυγής  συναθροίσεων που οδηγούν σε συνωστισμούς  σε οποιοδήποτε χώρο, ανοιχτό ή κλειστό. 

Ειδικά, να αποφύγουμε συνωστισμούς σε  υπαίθριους κοινόχρηστους χώρους, στο παραλιακό μέτωπο του Κορωπίου (π.Αγ.Δημήτριος, π.Σκαλάκια, π.Νησί Ντούνη, π.Αγία Μαρίνα/ΝΑΟ Κέκρωψ, π.Λουμπάρδα/Χαγιάτια), στον Υμηττό (Σέσι, Προφ.Ηλίας κ.α), στο Παλάτι, στο Στρογγύλι, στον Αγ.Νικόλαο Κόντρες κ.α. λόγω και των ασυνήθιστων πολύ καλών καιρικών συνθηκών που  επικρατούν  από σήμερα Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου και ιδιαίτερα αυτών που θα ακολουθήσουν, το τριήμερο, Παρασκευή 5,  Σάββατο 6 και  Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021.

Το επιδημιολογικό φορτίο στο Δήμο μας, όπως και σε όλη την Αττική, βαίνει πολύ αυξημένο ενώ και καταγγελίες ανωνύμων πολιτών στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας κατέδειξαν μεγάλους συνωστισμούς στον Υμηττό που αφορούσαν  και την περιοχή Σέσι –Άγιος Ευστάθιος. 

Οι ώρες είναι κρίσιμες για όλη την Αττική και οφείλουμε ως Δήμος, ως πολίτες του Δήμου Κρωπίας, να προστατέψουμε τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας, τους συγγενείς και φίλους μας.

Δεν είναι ώρα για διαμάχες και αντιδράσεις. Tηρούμε τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας  που ισχύουν. Δεν υπάρχουν άλλες επιλογές.

Σχολιασμός του άρθρου

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα