Δύο νέες πιστοποιημένες παιδικές χαρές στην Κερατέα (BINTEO)

Πρόσφατα Άρθρα

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή των δύο πρώτων πιστοποιημένων παιδικών χαρών που βρίσκονται η μία στην οδό Ιθάκης και η άλλη στην οδό Δαβάκη στην Κερατέα, σύμφωνα με την κείμενη Εθνική Νομοθεσία. 

Η χρηματοδότηση του έργου εξασφαλίστηκε μέσω του προγράμματος “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” του Υπουργείου Εσωτερικών (320.000€), του Πράσινου Ταμείου (105.5000€) και από ίδιους πόρους (100.000€). 

Η κατασκευή των νέων παιδικών χαρών έγινε σύμφωνα με όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και με ασφαλή υλικά για τα παιδιά. Τοποθετήθηκαν νέα μαλακά δάπεδα υψηλής ποιότητας, καθιστικά και κατάλληλη περίφραξη, εγκαταστάθηκαν πρωτότυπα όργανα και παιχνιδοκατασκευές και ο φωτισμός των χώρων έγινε με φωτιστικά σώματα σύγχρονης τεχνολογίας.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς δήλωσε: “Οι Παιδικές Χαρές είναι απαραίτητες για την υγιή των παιδιών μας. Με το συντονισμό και την της Αντιδημάρχου του Δήμου Λαυρεωτικής Δήμητρας Πάλλη και τη των υπαλλήλων των Τεχνικών Υπηρεσιών μας, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε δύο παιδικές χαρές υψηλότατων προδιαγραφών μέσα σε ένα μόνο χρόνο από την ημερομηνία του διαγωνισμού προμήθειας του εξοπλισμού και χωρίς καθυστερήσεις. Είναι οι πρώτες πιστοποιημένες παιδικές χαρές στο Δήμο μας για νήπια, παιδιά έως 12 ετών και για ΑμεΑ. Τους επόμενους μήνες θα ολοκληρωθεί η κατασκευή της τρίτης παιδικής χαράς στην Κερατέα και αναμένεται η αναβάθμιση και ανακατασκευή των παιδικών χαρών στο Λαύριο, ώστε όλα τα παιδιά του Δήμου μας να μπορούν να απολαμβάνουν τον ελεύθερο χρόνο τους δημιουργικά. Επιπλέον ετοιμάζουμε τον Κανονισμό Λειτουργίας των Παιδικών Χαρών που θα ορίζει το κανονιστικό πλαίσιο της εύρυθμης λειτουργίας και της χρηστής διαχείρισής τους. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για τη βελτίωση και την αναβάθμιση των παροχών κοινής χρήσης για τους πολίτες μας.”

Η λειτουργία των νέων Παιδικών Χαρών θα ξεκινήσει με τη λήξη των μέτρων της Πολιτείας για την πρόληψη της διασποράς της πανδημίας του κορωνοϊού. 

 

Image 18 Image 17 Image 16 Image 14 Image 13 Image 10 Image 9 Image 8 Image 5 Image 4 Image 3 Image 2 Image 47 Image 46 Image 45 Image 44 Image 41

Image 40 Image 39 Image 38 Image 36 Image 29 Image 28 Image 25 Image 22

Σχολιασμός του άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ