Απατεώνες προσποιούμενοι αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους επιχειρούν να αποσπάσουν χρηματικά ποσά ή προϊόντα.

Πρόσφατα Άρθρα

Με την παρούσα εφιστούμετην προσοχή σε όλα τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις του δήμου μας ότι κυκλοφορούν επιτήδειοι, οι οποίοι προσποιούμενοι αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους επιχειρούν να αποσπάσουν χρηματικά ποσά ή προϊόντα.

Η συνήθης μέθοδος που χρησιμοποιούν είναι ότι δίνουν τηλεφωνική κάποιας αξίας (πχ. 800 ευρώ), δήθεν καταθέτουν χρήματα (εικονική κατάθεση) σε λογαριασμό τραπέζης πολλαπλάσιας αξίας (πχ. 8,00 ευρώ) και στη συνέχεια ζητούν τηλεφωνικά πίσω τη διαφορά των χρημάτων (7200, 00 ευρώ) επικαλούμενοι κάποιο λάθος/πρόβλημα.

Ο Δήμος ενημερώνει τους σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιος προσποιούμενος αντιδήμαρχο ή άλλο μέλος της δημοτικής αρχής και υποβάλλει ή ζητήσει χρήματα, να ειδοποιήσουν αμέσως την αστυνομία ή να απαιτήσουν την επίδειξη επίσημου εγγράφου του δήμου.

Παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην πείθεστε από επιτήδειους που επιχειρούν να αποσπάσουν για λογαριασμό του δήμου.

 

ΔΗΜΟΣ

 

Διαβάστε επίσης:

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ