Υπενθύμιση-Πρόσκληση στην συνάντηση ενημέρωσης για την εκστρατεία “Let’s Do It Greece 2018” την Δευτέρα 19 Μαρτίου στις 18:00 στο Αμφιθέατρο ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Πρόσφατα Άρθρα

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ “Let’s Do It Greece 2018” ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
 

Για μια ακόμη χρονιά, ο Δήμος Σαρωνικού θα δώσει το παρών στην πανελλήνια εθελοντική πρωτοβουλία περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, Let’s Do It Greece.
 
Η Κυριακή 29 Απριλίου έχει οριστεί ως ημέρα διεξαγωγής της εκστρατείας Let’s Do It Greece για το 2018, με κεντρικό σύνθημα «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις».
 
Την ημέρα εκείνη, στο Δήμο Σαρωνικού θα διοργανωθούν τοπικές εθελοντικές δράσεις σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, σε συνεργασία με φορείς, συλλόγους και σχολεία.
  

Σας υπενθυμίζουμε ότι την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:00 προσκαλούμε όλους τους συλλόγους και φορείς του Δήμου μας στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Σαρωνικού (Καλύβια) για ενημέρωση και δήλωση συμμετοχής στο Let’s Do It Greece 2018.

*επισυνάπτεται η πρόσκληση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣLETS DO IT 2018

Διαβάστε επίσης:

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε επίσης: