Συνάντηση μεταξύ στελεχών του Δήμου Λαυρεωτικής και της ΔΕΔΔΗΕ για τα προβλήματα ηλεκτροδότησης

Πρόσφατα Άρθρα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χθες στο Δημαρχείο Κερατέας μετά την δέσμευση του Δημάρχου Δημήτρη Λουκά στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο πραγματοποιήθηκε μεταξύ στελεχών του Δήμου και της ΔΕΔΔΗΕ. 

Συμμετείχαν ο Διευθυντής της κ. Κώτσαλος Γεώργιος με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωάννης Αδάμης, οι των δημοτικών παρατάξεων Κων/νος Λεβαντής, Σταύρος Κρητικός,  Αρετούσα Μακρή, και τα της υπηρεσίας ηλεκτροφωτισμού.

Μετά από δίωρη διεξοδική ανταλλαγή απόψεων ,προτάσεων και διερεύνησης τρόπων επίλυσης του προβλήματος κατέληξαν στα εξής :

1.Σε ότι αφορά τα προβλήματα προέρχονται από την υψηλή τάση , ο Δήμος θα εντείνει την πίεση του προς τον ΑΔΜΗΕ  για άμεση επίλυση .

2.Σε ότι αφορά την ΔΕΔΔΗΕ ,δεσμεύτηκε ότι από την επόμενη εβδομάδα 14/10/19, θα διαθέσει συνεργείο αποκλειστικά για την συντήρηση /αναβάθμιση των περίπου 50 υποσταθμών που καλύπτουν την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λαυρεωτικής .

3.Θα μας κοινοποιηθεί το πρόγραμμα και το χρονοδιάγραμμα αυτής της επέμβασης ώστε σε συνεργασία με την υπηρεσία ηλεκτροφωτισμού να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

4.Αντίστοιχα  θα υπάρχει συνεργασία από κοινού για τα προβλήματα ΦΟΠ(δημοτικός φωτισμός) σε περιοχές που έχουν εντοπισθεί συχνά προβλήματα .

 

Επειδή το πρόβλημα των διακοπών στην περιοχή του Δήμου μας είναι πλέον έντονο,  έχει γίνει κατανοητό σε όλα τα επίπεδα ότι οι λύσεις πρέπει να είναι άμεσες .

Με πνεύμα συνεργασίας μεταξύ και Δήμου και την καθημερινή παρακολούθηση από την υπηρεσία ηλεκτροφωτισμού, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για την   επίλυση του προβλήματος.

Γραφείο Δήμου

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ