Συμμορίες βάζουν στο στόχαστρο τους αυτοκίνητα που σταθμεύουν στην παραλιακή.

Αξίζει να διαβάσετε

Συμμορίες βάζουν στο στόχαστρο τους αυτοκίνητα που σταθμεύουν στην παραλιακή.

έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. μετά από πληροφορίες για δράση σκληρών ληστών στη Βουλιαγμένη.

Το βράδυ της Δευτέρας δύο νεαροί δέχθηκαν άγρια επίθεση στη λεωφόρο στο ύψος της συγκεκριμένης περιοχής.

Λίγο μετά τις 21.00 τα θύματα, ηλικίας 20 ετών, σταμάτησαν με το αυτοκίνητό τους στην άκρη του δρόμου. Εκεί τους πλησίασαν δύο κρανοφόροι, οι οποίοι άνοιξαν τις πόρτες του οχήματος και τους ζήτησαν με την απειλή όπλου ότι πολύτιμο είχαν επάνω τους. Ο συνοδηγός του αυτοκινήτου αντέδρασε στις απαιτήσεις των ληστών με αποτέλεσμα να δεχθεί δυνατά χτυπήματα στο πρόσωπο και να πέσει κάτω αιμόφυρτος.

Στη συνέχεια, οι δράστες αφαίρεσαν τα πορτοφόλια των νεαρών και το ρολόι αρκετά μεγάλης αξίας του συνοδηγού και τράπηκαν σε φυγή. Ο 20χρονος που ξυλοκοπήθηκε διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αναβύσσου, που διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των ληστών με βάσει την κατάθεση του ενός εκ των δύο νεαρών που ήταν σε καλύτερη κατάσταση από το φίλο του και μπορούσε να μιλήσει στους αστυνομικούς.

Στην ίδια περιοχή έχουν καταγραφεί και άλλα περιστατικά, καθώς φαίνεται ότι υπάρχουν που βάζουν στο στόχαστρο τους αυτοκίνητα που σταθμεύουν στην παραλιακή.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι επιβάτες των Ι.Χ. πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, ιδιαίτερα όταν παρκάρουν το αυτοκίνητό τους σε όπου δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός (όπως στο τέλος του δρόμου στο Λαιμό της Βουλιαγμένης).

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση στο προχθεσινό περιστατικό είναι η βιαιότητα των δραστών, που έφτασαν στο σημείο να στείλουν στο νοσοκομείο το νεαρό που αντέδρασε.

- Advertisement -

Πρόσφατα Νέα

- Advertisement -

Σχετικά άρθρα