Στα Μεσογεια επικεντρωνονται οι ερευνες της Αντιτρομοκρατικης για τον Αφγανο με τους δεκαδες πυροκροτητες

Στα Μεσογεια επικεντρωνονται οι ερευνες της Αντιτρομοκρατικης για τον Αφγανο με τους δεκαδες πυροκροτητες
Στα Μεσογεια επικεντρωνονται οι ερευνες της Αντιτρομοκρατικης για τον Αφγανο με τους δεκαδες πυροκροτητες

Στις περιοχές των Μεσογείων αναζητούν τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής, τη λύση του γρίφου που κρύβει, παρά τη συνεχή ανάκρισή του, ο Αφγανός ο οποίος συνελήφθη σε εστιατόριο του Λυκαβηττού επειδή αρνούνταν να πληρώσει τον λογαριασμό.

Το μπουκάλι το κρασί που κατανάλωσε, σε λίγη μόλις ώρα, άλλαξε τη διάθεση του… μεταφορέα εκρηκτικών και τον οδήγησε, στις 8 το βράδυ του Σαββάτου, στην αγκαλιά της ΕΛ.ΑΣ.

Στη μαύρη τσάντα που είχε μαζί του βρέθηκαν 75 πυροκροτητές, πέντε μέτρα βραδύκαυστο φυτίλι, 2 γκαζάκια και ένα καμινέτο!

Τώρα οι άνθρωποι της Αντιτρομοκρατικής ψάχνουν τον ρόλο και τις διασυνδέσεις του με το σύγχρονο αντάρτικο πόλης αφού μάλιστα ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ανάρτησε «είδηση» για τη σύλληψη του… συντρόφου.

Μπορεί πάντως στην αστυνομία να μην ξέρουν την ταυτότητα του Αφγανού αλλά όπως προέκυψε από τη Σήμανση είχε περάσει τέσσερις φορές με διαφορετικά στοιχεία αλλά τα ίδια δακτυλικά αποτυπώματα!

Από το πρωί της Κυριακής πάντως στα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής έχουν αναδυθεί σε ένα μαραθώνιο ερευνών σε περιοχές των Μεσογείων όπου ζουν και εργάζονται πλήθος Αφγανών.

Σημειώνεται ότι στην ευρύτερη περιοχή του Μαρκοπούλου, του Κορωπίου, των Καλυβίων και της Κερατέας, των Σπάτων και της Παιανίας υπάρχει μεγάλος αριθμός αριθμός συμπατριωτών του… μεταφορέα εκρηκτικών τους οποίους ο συλληφθείς Αφγανός φέρεται να είχε επισκεφθεί και να είχε συναναστραφεί μαζί τους.

Το ερώτημα που προσπαθούν, μεταξύ άλλων, να απαντήσουν οι διωκτικές αρχές είναι αν οι συμπατριώτες του με τους οποίους ήρθε σε επαφή στα Μεσόγεια γνώριζαν τις διασυνδέσεις και τη δραστηριότητά του αλλά και εάν υπάρχουν κι άλλοι που έχουν πάρε δώσε αυτού του είδους.

  Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής για σήμερα Δευτέρα 29 Ιουνίου 202

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η αστυνομία ψάχνει τρομοκρατικές άκρες που έχουν σχέση και με τον ISIS στην περιοχή αυτή!

notioanatolika.gr

rpn.gr