Άγνωστοι στήνουν ενέδρα, πετώντας αυγά σε διερχόμενα αυτοκίνητα που κινούνται στη Λ. Βάρης Κορωπίου, βραδινές ώρες, αναγκάζοντας έτσι τους οδηγούς να σταματήσουν και πιθανώς να τους επιτεθούν.

Συγκεκριμένα, χθες λίγο μετά τις 22:00, ένα όχημα με κατεύθυνση το Κορωπί, λίγο πριν το Jumbo, δέχτηκε τουλάχιστον 3 αυγά στο παρμπρίζ με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει μερικώς την ορατότητα.

Ευτυχώς αντέδρασε ψύχραιμα, ελάττωσε ταχύτητα χωρίς να σταματήσει στο παρκινγκ του πολυκαταστήματος, όπου ίσως τον περίμεναν συνεργάτες των δραστών.

Πρόκειται για ένα άκρως επικίνδυνο συμβάν, καθώς το αυγό στο παρμπρίζ, πέραν του αιφνιδιασμού από το θόρυβο, προκαλεί και μείωση της ορατότητας, με κάθε επακόλουθο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χρήση υαλοκαθαριστήρων προκαλεί ολική έλλειψη ορατότητας. Αναγκαστικά ο οδηγός θα πρέπει να συνεχίσει την πορεία του, προσπερνώντας αρκετά το σημείο και στη συνέχεια να καθαρίσει το παρμπρίζ.

Σημειώνεται πως στο συγκεκριμένο σημείο έχουν παρατηρηθεί – και στο παρελθόν – παρόμοια περιστατικά. Για το συμβάν ενημερώθηκε το Α.Τ. Κορωπίου.

 

από το mesogianews.gr

Σχόλια μέσω facebook
  Silver Alert για τον 47χρονο Γιώργο που άφησε τα παιδιά του στο σχολείο και εξαφανίστηκε! (φωτό)