Την Περιφέρεια Αττικής εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου στην τιμητική εκδήλωση της μετονομασίας της Λεωφόρου Βάρης – Κορωπίου σε Λεωφόρο Ευελπίδων

Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Αττικής ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου παραβρέθηκε την Δευτέρα 12 Νοεμβριου 2018 στην ιδιαίτερα τιμητική εκδήλωση της μετονομασίας της Λεωφόρου Βάρης – Κορωπίου σε Λεωφόρο Ευελπίδων.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε προς τιμήν της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων η οποία εορτάζει εφέτος τη συμπλήρωση 190 ετών από την ίδρυσή της.

Η τελετή έγινε παρουσία της Αυτού Εξοχότητας του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος τέλεσε τα αποκαλυπτήρια, Βουλευτών, εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης, εκπροσώπων της Στρατιωτικής Ηγεσίας της χώρας και πλήθους κόσμου.

Μετά το πέρας της τελετής στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου πραγματοποιήθηκε τελετή απονομής στην Α.Ε. τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κύριο Προκόπη Παυλόπουλο της ύψιστης διάκρισης του Δήμου, του Χρυσού Μεταλλίου της Πόλης και της Ανακήρυξής του σε Επίτιμο Δημότη Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Στη συνέχεια το Χρυσό Μετάλλιο της Πόλης απονεμήθηκε και στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Γραφείο  Αντιπεριφερειάρχη