ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ, ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ!

Πρόσφατα Άρθρα

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ 1

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ,

ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ!

 

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, σας προσκαλεί να συνδράμετε την πρωτοβουλία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας, για συλλογή Σχολικών Ειδών, θα πραγματοποιηθεί το μεθεπόμενο Σάββατο, 9/9/2017 και ώρα 9:00 π.μ. – 1:00 μ.μ., στην είσοδο του Δημαρχείου Μαρκοπούλου.

Τα Σχολικά Είδη θα συλλεχθούν, θα μοιραστούν σε οικογένειες συμπολιτών μας – ωφελουμένων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Μαρκοπούλου, που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.

Δεδομένου, ότι η Κοινωνική Αλληλεγγύη και η ανιδιοτελής προσφορά, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της συλλογικής ταυτότητας του Δήμου μας, σας καλούμε να στηρίξετε έμπρακτα τη δράση μας και να συμβάλλουμε όλοι μαζί, ώστε να μην λείψει τίποτε, από τα σακίδια των μαθητών μας, τη φετινή σχολική χρονιά!

Οποιουδήποτε μεγέθους προσφορά σε Σχολικά Είδη, όπως σχολικές τσάντες, τετράδια, μολύβια, στυλό και κασετίνες, θα προσέφερε μεγάλη ανακούφιση στις οικογένειες των μαθητών, έχουν πραγματικά ανάγκη.

Σας περιμένουμε!

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

 

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ