Κάλεσμα ενίσχυσης Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Μαρκοπούλου

Πρόσφατα Άρθρα

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου, μετά από 8 χρόνια λειτουργίας εξακολουθεί να υφίσταται και να συνεχίζει δυναμικά την πορεία του, στηρίζοντας τόσο τις οικογένειες που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση όσο και μοναχικά ηλικιωμένα άτομα, αστέγους αλλά και άτομα με ψυχικές διαταραχές που βιώνουν έντονα τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Μέλημα όλων μας θα πρέπει να είναι η έμπρακτη των ευάλωτων ατόμων και ομάδων καθώς η οικονομική δεν κάνει διακρίσεις! Οι κοινωνικές δομές, όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο, αποτελούν τον συνδετικό κρίκο ανθρωπιάς μεταξύ του Δήμου και της ευρύτερης κοινωνίας, σφυρηλατώντας έτσι μια σχέση εμπιστοσύνης που διέπεται από σεβασμό και αξιοπρέπεια.

Ως εκ τούτου, σας καλούμε στους χώρους του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου, έτσι ώστε να γνωρίσετε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας και δράσης της Δομής. Μπορείτε και εσείς να γίνετε μέλος της μεγάλης ανθρώπινης αλυσίδας των εθελοντών μας, προσφέροντας είτε τρόφιμα μακράς διαρκείας, είτε είδη ένδυσης και υπόδησης αλλά και οτιδήποτε άλλο κρίνεται χρηστικό για τον συνάνθρωπο μας .

Το σημαντικότερο όλων είναι πως η «πόρτα» του Κοινωνικού Παντοπωλείου μας είναι ανοιχτή για κάθε συνάνθρωπο μας  που βιώνει έντονα τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και αδυνατεί να  αντεπεξέλθει με αξιοπρέπεια στις ανάγκες της καθημερινότητας μας.

Γνωρίζοντας την ιδιαίτερη κοινωνική ευαισθησία που διακρίνει την κοινωνία του Μαρκοπούλου, θέλω να σας ευχαριστήσω εκ των προτέρων για τη σας ανταπόκριση!

     Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

 

Βαμποράκη Μελπομένη

 

Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ