Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που προκύπτουν για την οικογενειακή τραγωδία στο Μαρκόπουλο. Ο πατέρας, έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς για το τι συνέβη το μοιραίο μεσημέρι του Σαββάτου (14.10.2017).

Μέσα από αυτή προκύπτει το πόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση της ψυχικής υγείας της 54χρονης μητέρας που σκότωσε την μονάκριβη κόρη της Μαρίνα και μόλις κατάλαβε τι έκανε… αυτοκτόνησε! Η γυναίκα, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ακολουθούσε βαριά φαρμακευτική αγωγή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η κοπέλα προσπάθησε αρχικά να αποτρέψει τη μητέρα της, που ήταν συνταξιούχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας, να αυτοκτονήσει, ενώ στη συνέχεια δέχθηκε αλλεπάλληλες μαχαιριές.

«Φοβόταν ότι έχει ανίατη ασθένεια και θα πεθάνει»

Ο πατέρας , στέλεχος μεγάλης τουριστικής εταιρείας, είπε στους αστυνομικούς ότι η γυναίκα του από το πρωί ήταν σε αμόκ. Όπως χαρακτηριστικά είπε, μονολογούσε πως: «όλα είναι μάταια, εμείς θα φύγουμε απ’ τη ζωή, θα πεθάνουμε. Τι θα κάνουμε την κόρη μας; Θα μείνει μόνη της σε αυτόν τον κόσμο και θα την εκμεταλλευτεί ο οποιοσδήποτε».

Η γυναίκα φαίνεται πως πίστευε ότι θα πεθάνει γρήγορα λόγω κάποιας ανίατης ασθένειας που νόμιζε ότι είχε και φοβόταν ότι η κόρη της θα μείνει μόνη της.

Διαβάστε σχετικά για το χρονικό της οικογενειακής τραγωδίας:

Ανατροπή στην τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Αμυντικά τα τραύματα της 17χρονης

Τραγωδία στο Μαρκόπουλο. Μητέρα κλείδωσε το σύζυγό της στην αποθήκη του σπιτιού, σκότωσε με…