Με μαχητικό παλμό και απίστευτο ενθουσιασμό πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το LEGION RUN της Αθήνας, στις εγκαταστάσεις του Ιππόδρομου Αθηνών στο Μαρκόπουλο.

 

Χιλιάδες κόσμου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών για έναν αγώνα-πρόκληση και ταυτόχρονα μια μοναδική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες.

Η διαδρομή των πέντε χιλιομέτρων με τα 23 ευφάνταστα και απαιτητικά εμπόδια και κορυφαίο όλων το COLOSSUS 2.0, έβαλε δύσκολα στους «Λεγεωνάριους», αλλά ταυτόχρονα πρόσφερε εξαιρετικές συγκινήσεις σε όλους και έβγαλε νικητές τη φιλία, τη συνεργατικότητα και τη διασκέδαση.

LEGION1

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 2.500, ενώ συνολικά περισσότεροι από 5. άνθρωποι γιόρτασαν στο χώρο του υπαίθριου φεστιβαλ με μουσική, φαγητό και παιδικές δραστηριότητες.

Μεγάλος χορηγός του LEGION RUN ATHENS 2017, ήταν η Α.Ε. η οποία με σύνθημα #ZiseTinEmpeiria κατέβασε μια μεγάλη και δυναμική ομάδα που δεν πτοήθηκε από τις προκλήσεις και τις δυσκολίες.

Πολύτιμοι υποστηρικτές της διοργάνωσης ήταν η FIAT, η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ και ο RED 96,3 ως χορηγός επικοινωνίας. Ξεχωριστή αξίζει στην ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε., μέλος του ομίλου ΟΠΑΠ, για την παραχώρηση του εξαιρετικού χώρου του Ιπποδρόμου Αθηνών.

Η διοργανώτρια εταιρεία XCUBED, the sports marketing & brand activations agency θα ήθελε να ευχαριστήσει και τους συνεργάτες της φετινής διοργάνωσης που ήταν τα γυμναστήρια PLANET FITNESS & MORE και MOTIVATION, τη σχολή ναυαγοσωστικής LIFEGUARD HELLAS και το εστιατόριο AGAVITA CANTINA MEXICANA.

LEGION2

Όλη αυτή η μοναδική ατμόσφαιρα στο Αθηναϊκό LEGION RUN δεν μπορεί παρά να αφήσει μια υπόσχεση για το 2018:

Το 2017 ήταν τέλειο.

Το 2018 θα γράψει ιστορία.

Θα επιστρέψουμε!

WE ARE LEGION!