ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ«ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ EΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ 4 & 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

Πρόσφατα Άρθρα

Την Κυριακή 4 Μαρτίου και Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου «Δημοσθένης» στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου. Την υποστήριξη της αιμοδοσίας είχε το Γενικό Κρατικό «Γεώργιος Γεννηματάς».

Τα μέλη του προεδρείου, Αντιγόνη Διακάκη, Ηρώ Παπαμόσχου, Παύλος Μπάτρας, Ρούλα Νουχάκη, Τάσος Λειβαδίτης, Τάνια Βαρδουλάκη , Ευγενία Τσεβά, ευχαριστούν τα μέλη και τους πολίτες του Κορωπίου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους. Ευχαριστούμε επίσης, όλους τους φίλους, συλλόγους του Κορωπίου, το Δήμο Κρωπίας, την Δήμου Κρωπίας, το ,  που πρόβαλαν μέσα από τις ιστοσελίδες τους και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη εθελοντική μας αιμοδοσία.

Ο σύλλογός μας προσπαθεί  με πολλές ετήσιες υποστηρικτικές εκδηλώσεις να ευαισθητοποιήσει συγκεκριμένες ομάδες της κοινωνίας του Κορωπίου και ιδιαίτερα στα στο πλαίσιο της διαχρονικής στρατηγικής μας. Το σύνθημά μας παραμένει επίκαιρο : «ΔΙΝΩ ΑΙΜΑ, ΔΙΝΩ ΖΩΗ!

————————–

Διαβάστε επίσης:

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε επίσης: