Επεκτείνεται για την περίοδο 2017 – 2018 η παροχή έκπτωσης 50% στα εισιτήρια του ΚΤΕΛ, για όλους τους μαθητές του Δήμου Σαρωνικού

Πρόσφατα Άρθρα

IMG 2770 1Συνεχίζεται για την περίοδο 2017 – 2018 η παροχή έκπτωσης 50% στην τιμή του εισιτηρίου του για όλους τους μαθητές του Δήμου Σαρωνικού.

Τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου, ο Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, ο Πρόεδρος της Αττικής Α.Ε., κ. Γιώργος Παπαδομιχελάκης, και ο Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Σαρωνικού κ. Χάρης Κυνηγαλάκης, υπέγραψαν νέα σύμβαση για την παροχή της μαθητικής εκπτωτικής κάρτας κατά το τρέχον σχολικό έτος. Η μειωμένη τιμή εισιτηρίου θα ισχύει σε όλα τα ενδοπεριφερειακά των εντός Αττικής, μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2018.

«Ανανεώνεται σήμερα η ισχύς μιας σημαντικής κοινωνικής παροχής, η οποία θα διευκολύνει την καθημερινότητα των μαθητών και τον οικονομικό προγραμματισμό των γονέων. Ευχαριστούμε την Διοίκηση του για την προσφορά και για την άριστη συνεργασία μας, καθώς και την Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου Σαρωνικού, που με τις προσπάθειές της συνέβαλε ουσιαστικά στη διασφάλιση της έκπτωσης και για τη φετινή χρονιά» ανέφερε ο Σαρωνικού, κ. , κατά την υπογραφή της νέας σύμβασης.

Στο επόμενο διάστημα, ο σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων Μαθητών και τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων, θα προχωρήσει στην έκδοση των εκπτωτικών καρτών για τους μαθητές που επιθυμούν να κάνουν χρήση της έκπτωσης.

Σχετική ενημέρωση προς τους γονείς θα υπάρξει από τις Διευθύνσεις των σχολείων.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν, εκτός από τον Δήμαρχο Σαρωνικού, τον Πρόεδρο της Αττικής Α.Ε. και τον Πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, και ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΤΕΛ Αττικής Α.Ε., κ. Μελέτης Κόντος και ο Γ. Γραμματέας της Ένωσης, κ. Σπύρος Σιάχαλος.

IMG 2750 1

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ