Εξιχνιάστηκε η ληστεία σε βάρος εγκύου στο σπίτι της στο Κίτσι Κορωπίου

Τη ληστεία που διέπραξαν δύο δράστες σε βάρος εγκύου ηλικίας 36 ετών, που έλαβε χώρα την 14-03-2018 στο σπίτι της στο Κίτσι Κορωπίου εξιχνίασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορωπίου.

Όπως πρόεκυψε από την αστυνομική έρευνα, δράστες είναι ένας Έλληνας ηλικίας 25 ετών και ένας Γεωργιανός ηλικίας 21 ετών, οι οποίοι με την απειλή σωματικής βίας και με τη χρήση πυροβόλου όπλου που έφερε ο ένας εξ’ αυτών ακινητοποίησαν την γυναίκα μέσα στο σπίτι της. Οι δράστες ερευνώντας τους χώρους του σπιτιού βρήκαν και άρπαξαν τρείς χρυσές λίρες, δύο χρυσούς σταυρούς, δύο χρυσές βέρες και διάφορα ζευγάρια χρυσά σκουλαρίκια, αποκομίζοντας παράνομο περιουσιακό όφελος της τάξεως των 4.000 ευρώ, διαφεύγοντας εν συνεχεία προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σε βάρος των δραστών, οι οποίοι αρχικά αναγνωρίσθηκαν από την παθούσα, καθότι ήταν σεσημασμένοι για ίδιες πράξεις στο παρελθόν, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και ύστερα από συντονισμένη δράση και κατόπτευση των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο 25χρονος κοντά στο σπίτι του και συνελήφθη, ενώ δεν κατέστη αρχικά δυνατός ο εντοπισμός του δευτέρου λόγω των πολλαπλών διευθύνσεων που είχε δηλώσει στο παρελθόν και ο οποίος τελικά συνελήφθη την επομένη ημέρα από τους ίδιους αστυνομικούς και λίγο πριν αναχωρήσει για νησί του Ιονίου, όπου είχε σκοπό να διαφύγει ώστε να μην καταστεί δυνατός ο εντοπισμός του.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Ανακριτή απολογήθηκαν και αναγνωρίσθηκαν εκ νέου από την παθούσα, μετά το πέρας της απολογίας τους ο 25χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικό όρο σε βάρος του, ενώ παραγγέλθηκε η προσωρινή κράτηση του 21χρονου και οδηγήθηκε στην φυλακή.

  Βρήκε τον αδέσποτο σκύλο που φρόντιζε με σπασμένο σαγόνι στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου

Σχετικά:

Συγκλονιστική εξομολόγηση εγκύου θύμα ληστείας: «Ήταν σαν βιασμός όταν μου έβαλαν το πιστόλι στην…

Συγκλονίζει η μαρτυρία της εγκύου η οποία βρέθηκε ξαφνικά με το όπλο του ληστή κολλημένο στην κοιλιά της, για να του αποκαλύψει που είχε…

Κορωπί: Ληστές έβαλαν το όπλο στην κοιλιά εγκύου και την απείλησαν (βίντεο)

Το πρωί της Τετάρτης, στο Κορωπί, δύο ληστές εισέβαλαν στο σπίτι της μια εγκύου και προκειμένου να τους πει πού είχε τα χρυσαφικά στο σπίτι της, δεν δίστασαν να της βάλουν το όπλο στην κοιλιά και να…

Πηγή: mesogianews.gr