Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ – Ενημέρωση για την αποκατάσταση βλαβών

Πρόσφατα Άρθρα

Η Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ. ενημερώνει τους ότι τα συνεργεία της ειδοποιούνται μέσω των τηλεφώνων επιφυλακής – για το Λαύριο 6940723918, για την Κερατέα και τον Άγιο Κωνσταντίνο 6931359587 – οποιαδήποτε ώρα του 24ώρου προκύπτει και σπεύδουν άμεσα επί τόπου να την αποκαταστήσουν. Όταν η επισκευή δεν είναι εφικτή λόγω δυσκολίας και ώρας, πραγματοποιείται την αμέσως επόμενη ημέρα.

Σε κάποιες περιπτώσεις όμως προκύπτουν βλάβες σε κεντρικούς τροφοδοτικούς αγωγούς της , στους οποίους η Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ. δεν έχει τη δικαιοδοσία να επεμβαίνει.

Απέναντι από το Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου υπάρχει μεγάλη διαρροή του κεντρικού τροφοδοτικού αγωγού της ΕΥΔΑΠ, για την οποία ειδοποιήσαμε το αρμόδιο τμήμα, αμέσως μόλις έγινε εμφανής. 

Λόγω τεχνικού προβλήματος που προέκυψε την ημέρα που ήρθε συνεργείο, έφυγαν και προγραμμάτισαν να έρθουν με τα κατάλληλα μηχανήματα έργων και προσωπικό, αύριο 18.09.2019.    

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι έχει ξεκινήσει από συνεργείο της Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ. ο των φρεατίων όμβριων υδάτων όλων των Κοινοτήτων του Δήμου Λαυρεωτικής.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι και φέτος δε θα προκύψουν προβλήματα από τα βρόχινα νερά, που οφείλονται στην επάρκεια των φρεατίων, που είναι και αρμοδιότητα της υπηρεσίας μας.

 

Ενημέρωση μέσω Email

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του forkeratea.com

Ενημερωθείτε καθημερινά από την ιστοσελίδα forkeratea.com επιλέγοντας να λαμβάνετε το ηλεκτρονικό newsletter. Γράψτε παρακάτω το email σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρόμοια Αρθρα

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ